Merhaba yaklaşık 4 gün önce Steam'den biriyle tanıştım. Csdeki eldivenlerimi değiştirmek istiyordum adam da bana trade yolladı ama eldivenin takas banı olduğu için yapamadım adamda bana eldiveni satıp Rust itemi olarak gönderirsem takasın olacağını söyledi. Bende sattım ama hesabıma başka bir ülkeden giriş olmuş ve param gitti. Adam da dedi ki bunu duyduğuma üzüldüm sen bana ödemeyi yaparsan takas teklifi kabul olacak ve ben sana sonra göndereceğim dedi. Takas teklifi için adama 410 XRP gönderderdim ama takas teklifi olmadı. Bu arada adam kripto paralı DMarket'e gönderdiği bir ekran görüntüsü paylaştı (ticareti DMarket üzerinden yapıyorduk). Sonra adam a takasın kabul olması için bir 50 dolarlık Rust itemi daha attım ama takas yine kabul olmamıştı ve adam bunları Discord da ekran paylaşarak yaptı yani Photoshop değil. Şimdide bir 100 dolarlık bir rusy eşyası daha istiyor ama takası kabul etmeden iade edeceğini söyledi ve takası kabul edemeyeciğini kanıtladı yani takası kabul ederken bir video gönderdi ve gerçekten de kabul edemiyordu. Adama zaten 410 XRP göndermiştim beni dolandırsa dolandırırdı zaten değil mi? Ona güvenmem doğru olur mu sizce? Ve eğer takas iptal olursa gönderdiklerim bana geri gelecek mi?