eymen.dll Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 922 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #1 3 centlik para lazım. Bende diğer hesabımdan ucuz bir şey atsam ban yer miyim?
Drisa Kilopat Katılım 25 Ekim 2019 Mesajlar 515 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #2 Hayır yemezsin başka sorun var mı?
T torresferran0 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 279 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #3 eymen.dll dedi: 3 centlik para lazım. Bende diğer hesabımdan ucuz bir şey atsam ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam eskiden kart kasıp atardım ana hesaba, şimdi de koleksiyon kartı falan atarım hiç sorun yaşamadım, yaşanacağını da sanmıyorum.
eymen.dll dedi: 3 centlik para lazım. Bende diğer hesabımdan ucuz bir şey atsam ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam eskiden kart kasıp atardım ana hesaba, şimdi de koleksiyon kartı falan atarım hiç sorun yaşamadım, yaşanacağını da sanmıyorum.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.546 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #4 Hayır dostum, neden ban yiyesin? Örneğin yan hesabımda CS2’den düşürdüğüm eşyaları ana hesabıma yüzlerce kez takasla atmışımdır, ancak bunun yüzünden hiç sorun yaşamadım mesela. Toplam 2.440 takasım var.
Hayır dostum, neden ban yiyesin? Örneğin yan hesabımda CS2’den düşürdüğüm eşyaları ana hesabıma yüzlerce kez takasla atmışımdır, ancak bunun yüzünden hiç sorun yaşamadım mesela. Toplam 2.440 takasım var.
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.424 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 6 Haziran 2025 #5 eymen.dll dedi: 3 centlik para lazım. Bende diğer hesabımdan ucuz bir şey atsam ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece çok takas yapar isen belki Steam şüphelenip şifre falan sorar maksimum.
eymen.dll dedi: 3 centlik para lazım. Bende diğer hesabımdan ucuz bir şey atsam ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece çok takas yapar isen belki Steam şüphelenip şifre falan sorar maksimum.
eymen.dll Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 922 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #6 Hocam takas olmadı 7 gün süre koydu bildiğiniz bedava oyun varmı kart düşürmek için?