Steam Takas yapmaya katılınamıyor

Yazganx

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bilmediğim için sizlerden destek almak istiyorum. Yakın zamanda Steam'den mobil guardı etkinleştirdim key-drop'tan envantere skin çekmek istediğimde trade URL'niz hatalı veya takas teklifi alamıyorsunuz diye uyarı aldım. Birçok defa kontrol ettim ama sorunu çözemedim. Steam desteği kontrol ediyordum görseldeki uyarıyı gördüm.

Steam Guard'ı aktif eder etmez takas ve topluluk pazarı banı yiyorsun ne zaman aktif ettin guardı?
Topluluk pazarı kısmına gir banın gözükür.

Mobil Steam Guard'ı yeni etkinleştirdiyseniz bir süre takas yapmanızı engelliyor. Yaklaşık 1-2 hafta kadar yanlış hatırlamıyorsam.

Steam Guard'ı yeni aktif etmişsin ya da şifresini yeni değiştirmişsin, 1 hafta beklemen gerekiyor.

Banınız var 1 hafta bekleyiniz.

Steam Guard'ı aktif eder etmez takas ve topluluk pazarı banı yiyorsun ne zaman aktif ettin guardı?
Topluluk pazarı kısmına gir banın gözükür.
Kardeşim guardı 7 şubatta aktif ettim topluluk pazarında tam olarak nerede gözüküyor

Pazar sekmesinde en üstte topluluk pazarı banı gözükür normalde. Ama bu banı engellemenin bir yolu yok bekleyeceksin maalesef.

Kardeşim rahatsız ettiğim için kusuruma bakma. Steam mobil guardı geçen hafta perşembe günü aktif etmiştim pazarda item satmak istediğimde mobil guard 7 gündür kullanılmıyor diyor. Bu hata tahmini ne zaman düzelir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    10,7 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_5.png
    7,7 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleyen: Moderatör:

Görselde yazdığı gibi, 15 gün sonrasında bitmesi gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…