Önceden Steam üzerinden hediyeyi direkt olarak envantere aktarıp daha sonra takasta kullanabiliyorduk. Peki ya şimdi bunu yapmanın bir yolu var mı?
Steam'in takas hakkında bilgi verdiği makalesinde okumuştum ama galiba yanlış anlamışım dediğiniz şekildeki oyunlardan bahsediliyormuş, teşekkür ederimÖyle bir şey bildiğim kadarıyla yok Don't Starve Together alırsanız envantere arkadaş için hediye oyunu geliyor öyle bir şey var bir tek hediyeyi envantere aktarma varsa bize de söyleyin.
Steam'in takas hakkında bilgi verdiği makalesinde okumuştum ama galiba yanlış anlamışım dediğiniz şekildeki oyunlardan bahsediliyormuş, teşekkür ederim.
@Alf0nz0 dostum şöyle bir şey denedim oyunu satın alma kısmında oyun kütüphanemizde varsa tekrar kendimiz için alınca envanterimize geliyormuş.
Şimdi denedim. Olmuyor maalesefİyide envantere gelmiyor diye biliyorum alamıyosun direk yani alsan bile takas yapabilecek misin hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.