Satılık [Takaslık] CS:GO 20TL!

Hocam şimdi benim steam hesabımda sadece cs go var. Sizinkisinde yazdığınıza göre birçok oyun var. Neden takas düşünüyorsunuz?
Oynamıyorum steam kullanmaya başlıcam ve bu oyunları ben cd olarak aldım.Steam üzerin den daha ucuz oluyor oyunlar 50 tl istiyordum alıcı cıkmayınca fiyatı düşürdüm.GTA 5 de sattım güven konusun da sıkıntın olmasın.

Güvenmesem zaten başta yazmazdım size. Sadece detaylı olarak anlamak istedim. CD ile aldıysanız kargo falan işleri olacak. Nasıl hallederiz hocam?

Güvenmesem zaten başta yazmazdım size. Sadece detaylı olarak anlamak istedim. CD ile aldıysanız kargo falan işleri olacak. Nasıl hallederiz hocam?
Kargoya falan gerek yok hesap için de kayıtlı oyunlar indir kur oyna cd eger isterim dersen kargo parasını karşılarsın gönderirim bf4+premium cd var zaten.

Steam üzerin de mi? Oyunları tam olarak yazar mısınız. Bende steam üzerinde sadece CS go var. Ama sanki siz isteksiz gibisiniz takas konusunda. Ben sizdeki oyunları ve olayı anlamadım tam olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…