[Takaslık] HTC ONE M7

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

heisenberg1789

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Elektronik ve Haberleşme Mühendisi
Herkese merhabalar.

Samsung S4 ile takas istiyorum. Telin sadece arka kasasında nokta kadar bir çizik bulunuyor. Onun dışında bir sıkıntısı yoktur. Aralık 2015'e kadar garantisi devam etmektedir. Distribütör garantilidir. Yanında UAG kılıfı da hediye vereceğim. Kutusu ve orijinal şarj aleti vardır. Faturası yoktur.

Aradığım cihazında garantili olması gerekmektedir.

Faturası yok ise nasıl Aralığa kadar garantisi oluyor?

Son düzenleme:
Şunu düzeltelim ağustos değil aralık. Teleservice'ten öyle dediler çünkü.

Fatura olmadan cihazı garanti için kabul etmezler diye biliyorum. Casper ve GM cihazlarımı servise göndermek için fatura gerekti. Sony kulaklığımı göndermek için fatura gerekti. Bunda da istiyeceklerdir garanti işlemleri için fatura.

Ben şuana kadar bir çok telefon kullandım bir kere bile fatura istemediler. IMEI kaydı üzerinden gerçekleşiyor o işler. Eğer ki sistemde olan garanti tarihi fatura ile uyuşmaz ise o zaman gösterirsin faturanı. Yalan söyleyecek halim yok. Takas yapan olursa Teleservice kadar giderim sıkıntı değil. Teşekkürler.

Hiç kimse size yalancı demedi, bildiklerimizi söylüyoruz sadece sizin dediğimizde doğru olabilir tabiki.

Hiç kimse size yalancı demedi, bildiklerimizi söylüyoruz sadece sizin dediğimizde doğru olabilir tabiki.

Lafın gelişi dedim yanlış anlaşılmasın. Ben Samsung'ta kullandım HTC'de kullanıyorum garanti için faturası nerde diye hiç sorulmadı. Hep IMEI'den hallettiler. Teknik serviste hiç sorun da yaşamadım. Hani belki yapılamadığında cihaz değişimi yada para iadesi yapılacak olsa para iadesi olmaz ama cihaz değişimi olur.

Konu kapatılabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…