E Efe Demircioğlu Femtopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 59 8 Haziran 2021 #21 Anilkyae dedi: Anladığım kadarıyla arkadaş sana 100 TL'lik kod attı sen çalıştırdın skini atana kadar engel attı. Genişletmek için tıkla... Ben eksik anlatmışım ilk ben takası kabul ettim çok inandırıcı geldi
Anilkyae dedi: Anladığım kadarıyla arkadaş sana 100 TL'lik kod attı sen çalıştırdın skini atana kadar engel attı. Genişletmek için tıkla... Ben eksik anlatmışım ilk ben takası kabul ettim çok inandırıcı geldi
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 8 Haziran 2021 #22 "Deneyim yenen kazıkların bileşkesidir." sözünü bir kez daha analım.
E Efe Demircioğlu Femtopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 59 8 Haziran 2021 #23 Xantern dedi: E-pin çalışmadı mı? Genişletmek için tıkla... E-pin daha önce kullanılmış olduğu için beni dolandırdı Arifefes dedi: Hiçbir şey. İsmini hatırlıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet Steam adı LASERBIG'ti bakabilirsiniz
Xantern dedi: E-pin çalışmadı mı? Genişletmek için tıkla... E-pin daha önce kullanılmış olduğu için beni dolandırdı Arifefes dedi: Hiçbir şey. İsmini hatırlıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet Steam adı LASERBIG'ti bakabilirsiniz
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.685 Makaleler 2 Çözümler 20 8 Haziran 2021 #24 Efe Demircioğlu dedi: Ben eksik anlatmışım ilk ben takası kabul ettim çok inandırıcı geldi Genişletmek için tıkla... Türkçe ve daha detaylı yazabilirmisin? Hikayeyi baştan anlatsan daha iyi olur.
Efe Demircioğlu dedi: Ben eksik anlatmışım ilk ben takası kabul ettim çok inandırıcı geldi Genişletmek için tıkla... Türkçe ve daha detaylı yazabilirmisin? Hikayeyi baştan anlatsan daha iyi olur.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 8 Haziran 2021 #25 Xantern dedi: Oyun alacaktır. 100 liralık itemi Steam pazardında satsa 80 TL civarı bir para hesabına geçer. Genişletmek için tıkla... Mantıklı olabilir.
Xantern dedi: Oyun alacaktır. 100 liralık itemi Steam pazardında satsa 80 TL civarı bir para hesabına geçer. Genişletmek için tıkla... Mantıklı olabilir.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 8 Haziran 2021 #26 Xantern dedi: Oyun alacaktır. 100 liralık itemi Steam pazardında satsa 80 TL civarı bir para hesabına geçer. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi hiçbirşey geçmedi eline. Satmak her zaman daha mantıklı.
Xantern dedi: Oyun alacaktır. 100 liralık itemi Steam pazardında satsa 80 TL civarı bir para hesabına geçer. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi hiçbirşey geçmedi eline. Satmak her zaman daha mantıklı.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 8 Haziran 2021 #27 Efe Demircioğlu dedi: E-pin daha önce kullanılmış olduğu için beni dolandırdı Evet Steam adı LASERBIG'ti bakabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Dur ben şu kerizi bir dolandarayım yahu Bakalım bizim forumun çocuğuna yan yapmak ne demekmiş. Harbiden gidip bir mesaj atayım bakalım ne diyecek
Efe Demircioğlu dedi: E-pin daha önce kullanılmış olduğu için beni dolandırdı Evet Steam adı LASERBIG'ti bakabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Dur ben şu kerizi bir dolandarayım yahu Bakalım bizim forumun çocuğuna yan yapmak ne demekmiş. Harbiden gidip bir mesaj atayım bakalım ne diyecek
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #28 Sanırım arkadaş bu: Steam Community :: 🌴 LASERBIG 🌴 ːcoolboyː ːSrecː ɴᴏᴡ ᴘʟᴀʏɪɴɢ: 🌴𝙆𝙖𝙫𝙞𝙣𝙨𝙠𝙮 - 𝙉𝙞𝙜𝙝𝙩𝙘𝙖𝙡𝙡🌴 ːFunkyVinylː ːoutdriveː𝟮𝟬𝟮𝟬 I────────────────────────────⚪────────────────I ːrwdː ː_Play_ː ːffwdː ⠀🔊 𝟑:𝟒𝟐 / 𝟒:𝟏𝟕 ⠀ ⠀ ⠀ ᴴᴰ⚙ ❐ ⊏⊐ ⛶ steamcommunity.com
Sanırım arkadaş bu: Steam Community :: 🌴 LASERBIG 🌴 ːcoolboyː ːSrecː ɴᴏᴡ ᴘʟᴀʏɪɴɢ: 🌴𝙆𝙖𝙫𝙞𝙣𝙨𝙠𝙮 - 𝙉𝙞𝙜𝙝𝙩𝙘𝙖𝙡𝙡🌴 ːFunkyVinylː ːoutdriveː𝟮𝟬𝟮𝟬 I────────────────────────────⚪────────────────I ːrwdː ː_Play_ː ːffwdː ⠀🔊 𝟑:𝟒𝟐 / 𝟒:𝟏𝟕 ⠀ ⠀ ⠀ ᴴᴰ⚙ ❐ ⊏⊐ ⛶ steamcommunity.com
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 8 Haziran 2021 #29 Efe Demircioğlu dedi: E-pin daha önce kullanılmış olduğu için beni dolandırdı. Evet Steam adı LASERBIGTi bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başkası ile takas et.
Efe Demircioğlu dedi: E-pin daha önce kullanılmış olduğu için beni dolandırdı. Evet Steam adı LASERBIGTi bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başkası ile takas et.
Dead Internet Theory Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2018 Mesajlar 1.803 Makaleler 3 Çözümler 10 8 Haziran 2021 #30 Xantern dedi: Oyun alacaktır. 100 liralık itemi Steam pazardında satsa 80 TL civarı bir para hesabına geçer. Genişletmek için tıkla... Onu ben de biliyorum. Peki cüzdan kodu olan kişi neden böyle bir şey yapmak istesin? Hani arkadaş ucuza itemleri verse eyvallah da, 100 TL'lik takasa girmişler.
Xantern dedi: Oyun alacaktır. 100 liralık itemi Steam pazardında satsa 80 TL civarı bir para hesabına geçer. Genişletmek için tıkla... Onu ben de biliyorum. Peki cüzdan kodu olan kişi neden böyle bir şey yapmak istesin? Hani arkadaş ucuza itemleri verse eyvallah da, 100 TL'lik takasa girmişler.