sarp123 Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #1 Okulda takdir: 90 teşekkür: 80 diyorlar. Doğru mu? İnternette yazmıyor bu konuyla ilgili ama okulda böyle şey dönüyor.
Okulda takdir: 90 teşekkür: 80 diyorlar. Doğru mu? İnternette yazmıyor bu konuyla ilgili ama okulda böyle şey dönüyor.
WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.936 Çözümler 23 Yer İstanbul 4 Ocak 2024 #2 Takdir 90 teşekkür 80 mi oldu? Arkadaşlar bugün okulda söyleniyordu doğru mu? www.technopat.net Artı 0 Eksi
enes_yldrm_1 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #3 Bilmiyorum ama olursa iyi olur. Artı 0 Eksi
gattarX Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #4 Lise içindi herhalde. Artı 0 Eksi
L loladsamsns Picopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #5 Resmi bir kaynak yok 90 olduğuna dair. Sadece söylentiden ibaret. Artı 0 Eksi
gattarX Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #6 loladsamsns dedi: Resmi bir kaynak yok 90 olduğuna dair. Sadece söylentiden ibaret. Genişletmek için tıkla... Belli kaynaklarda lise için yazıyor MEB'den daha yazı gelmedi bu konuyla ilgili. Artı 0 Eksi
loladsamsns dedi: Resmi bir kaynak yok 90 olduğuna dair. Sadece söylentiden ibaret. Genişletmek için tıkla... Belli kaynaklarda lise için yazıyor MEB'den daha yazı gelmedi bu konuyla ilgili.
fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.869 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 4 Ocak 2024 #7 Bu söylenti nasıl bu kadar hızlı yayıldı ben de anlamadım doğrusu. Ya bunun hakkında planlar var, öğretmenlerin bilgisi var ya da yalan bir haberden ibaret. Ki şu an resmi bir açıklama yok zaten. Artı 0 Eksi
Bu söylenti nasıl bu kadar hızlı yayıldı ben de anlamadım doğrusu. Ya bunun hakkında planlar var, öğretmenlerin bilgisi var ya da yalan bir haberden ibaret. Ki şu an resmi bir açıklama yok zaten.
L loladsamsns Picopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #8 gattarX dedi: Belli kaynaklarda lise için yazıyor MEB'den daha yazı gelmedi bu konuyla ilgili. Genişletmek için tıkla... MEB bu kararı verdiğine göre MEB'den gelmedikten sonra ne anlamı var? Haber siteleri sırf reyting uğruna asılsız söylemlerde bulunabilir. Normal. Artı 0 Eksi
gattarX dedi: Belli kaynaklarda lise için yazıyor MEB'den daha yazı gelmedi bu konuyla ilgili. Genişletmek için tıkla... MEB bu kararı verdiğine göre MEB'den gelmedikten sonra ne anlamı var? Haber siteleri sırf reyting uğruna asılsız söylemlerde bulunabilir. Normal.
trysermyth Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 311 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #9 Çok fazla yerde gördüm, görüyorum ama yalan olduğunu düşünüyorum ne resmi bir açıklama var ne de birşey var önceki sistem devam gibi herhalde Artı 0 Eksi
Çok fazla yerde gördüm, görüyorum ama yalan olduğunu düşünüyorum ne resmi bir açıklama var ne de birşey var önceki sistem devam gibi herhalde