Takdir/Teşekkür Almak Zor Mu ?

Shao Kahn

Hectopat
Yer
İstanbul/Bahçelievler
Daha fazla  
Meslek
Dövüşçü :D
10. sınıfa gidiyorum. Bilişim bölümünde okuyorum. Sayısalım berbat, özellikle matematikte hiçbir şey yapamıyorum ama bir yandan da sözelim mükemmel. Ezberim gayet iyi ve biyoloji, tarih gibi derslerim 90'ın altında değil. Sorum şu ki sizce Takdir/teşekkür alabilir miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortalamanız 70 üstü olursa teşekkür , 85 üstü ise takdir alabilirsiniz. Ancak matematik dersinden veya herhangi bir dersten kalırsanız belge alma hakkınız olmayacaktır.

@Silinen üye dostum aynı durum bende de vardı. Derse yeterince odaklanmıyorsun o yüzden sayısalın kötü. Bilinç altın bunu sana kabullendirmiş ve sende derslerde otomatik olarak dinlemiyorsun çünkü bilinçaltın sana 'Dinleme zaten sözel kafa var sende, salla' diyor. Tamamen kafanı vermelisin.

Temelin yok ise sıfırdan temel oluşturmaya ve çalışmaya başla. Sen elinden gelenin en iyisini yap. Bu emeğini gören hocaların elinden geldiği kadar yardımcı olacaktır. Başarılar dilerim.

Temelin yok ise sıfırdan temel oluşturmaya ve çalışmaya başla. Sen elinden gelenin en iyisini yap. Bu emeğini gören hocaların elinden geldiği kadar yardımcı olacaktır. Başarılar dilerim.
Dostum öyle iyi konuştun ki belge alacağıma inanıyorum artık Bizim matematikçi sorunlu biri dostum yani senin çalışıp çalışmadığına veya dersi dinleyip dinlemediğine bakmıyor sadece sınav notuna bakıyor ve sınav notun düşükse performans notlarını 20 20 veya çok nadir 45 45 verip bırakıyor.

O zaman daha çok çalış. Elinden gelenin fazlasını yap. Yine belge alamaz isen sen yapman gereken şeyleri yapmış olursun. Bence belge çok önemli değil. YGS ve LYS gibi şeyleri düşün. Belgelerin o sınavda bir önemi olmuyor.

Dostum çalışırım o benim için problem değil ama LYS-YGS denen sınavları kısaca açıklar mısın ? Yani Hangisi daha önemli ?

Ortalamanız 70 üstü olursa teşekkür , 85 üstü ise takdir alabilirsiniz. Ancak matematik dersinden veya herhangi bir dersten kalırsanız belge alma hakkınız olmayacaktır.
Dostum dediğin bilgi doğru değil, ben geçen sene 1 zayıfla teşekkür aldım ?

Çok teşekkür ederim, sayenizde artık gireceğim sınavların ne olduğunu biliyorum. Bu arada siz öğretmen falan mısınız ? Çünkü biliyorum ki çok nadir öğrenciler (en azından bizim okulda) LYS ve YGS nin ne olduğunu araştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…