Take Two, bir sonraki toplantısını 7 Kasım 2025 Cuma günü yapacak

RyderWilson

Hectopat
Daha fazla  
Önümüzdeki Take Two toplantısı Türkiye saati ile 7 Kasım 2025 Cuma günü saat 00:30'ta gerçekleşecek.

GTA 6 ile ilgili ön sipariş veya 3'üncü trailer gelişmesi olabilir.

***Ayrıca Tom Henderson, GTA 6'nın sonbahar aylarına erteleneceğini ve bu ertelemenin kasım ayında duyurulacağını iddia etmişti.

Önümüzdeki Take Two toplantısı Türkiye saati ile 7 Kasım 2025 Cuma günü saat 00:30'ta gerçekleşecek.

GTA 6 ile ilgili ön sipariş veya 3'üncü trailer gelişmesi olabilir.

***Ayrıca Tom Henderson, GTA 6'nın sonbahar aylarına erteleneceğini ve bu ertelemenin kasım ayında duyurulacağını iddia etmişti.
Ben yeni fragmanı ocak ayında bekliyorum ama ertelenirse fragman gelir mi emin değilim 3. fragman oyun çıkmadan 1 sene önce çıkması olası görünmüyor. Ama oyun bu toplantıda ertelenmez ise bir daha ertelenmez gibi.

Ben yeni fragmanı ocak ayında bekliyorum ama ertelenirse fragman gelir mi emin değilim 3. fragman oyun çıkmadan 1 sene önce çıkması olası görünmüyor. Ama oyun bu toplantıda ertelenmez ise bir daha ertelenmez gibi.
Bence erteleme 2026'da da duyurulabilir. Mayıs ayında erteleme + 2.fragman yayınlanmıştı ve fazla tepki toplamadı. Seneye de Şubat/Mart erteleme + 3.fragman durumu olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı