kutay kenar Hectopat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar bilgisayarıma yeni 2 GB ram taktım öncekini okudu diğerini (yeni aldığım) okumadı. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2015
S. Gökhan Esen Hectopat Katılım 1 Ocak 2015 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2015 #2 Anakartta kaç ram yuvası var ?
S sefa1937 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Kasım 2014 Mesajlar 1.774 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2015 #3 Ramlerin marka ve modellini belirtmen sana yardımcı olmamızda büyük rol oynar.
Eray Savage Megapat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 555 Çözümler 2 2 Ocak 2015 #4 Anakartının modeli nedir ?
TheLost007 Hectopat Katılım 9 Ağustos 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2015 #5 kutay kenar dedi: Arkadaşlar bilgisayarıma yeni 2 GB ram taktım öncekini okudu diğerini (yeni aldığım) okumadı acil yardım lazım. Genişletmek için tıkla... Toplam 4 GB Ram oldu demek istedin herhalde. İşletim sistemin 32 bit mi ? 32 bit ise 2 GB üstü Ram' leri görmez. 64 bit işletim sistemi yüklersin olur biter.
kutay kenar dedi: Arkadaşlar bilgisayarıma yeni 2 GB ram taktım öncekini okudu diğerini (yeni aldığım) okumadı acil yardım lazım. Genişletmek için tıkla... Toplam 4 GB Ram oldu demek istedin herhalde. İşletim sistemin 32 bit mi ? 32 bit ise 2 GB üstü Ram' leri görmez. 64 bit işletim sistemi yüklersin olur biter.
kutay kenar Hectopat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2015 #6 S. Gökhan Esen dedi: Anakartta kaç ram yuvası var ? Genişletmek için tıkla... 2 tane. Silinen üye dedi: Ramlerin marka ve modellini belirtmen sana yardımcı olmamızda büyük rol oynar. Genişletmek için tıkla... Eski olan solda yeni olan sagdaki. Eray Savage dedi: Anakartının modeli nedir ? Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2015
S. Gökhan Esen dedi: Anakartta kaç ram yuvası var ? Genişletmek için tıkla... 2 tane. Silinen üye dedi: Ramlerin marka ve modellini belirtmen sana yardımcı olmamızda büyük rol oynar. Genişletmek için tıkla... Eski olan solda yeni olan sagdaki. Eray Savage dedi: Anakartının modeli nedir ? Genişletmek için tıkla...
S. Gökhan Esen Hectopat Katılım 1 Ocak 2015 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2015 #7 Anakartın 2 ram slotlu , max. 4 GB ram kapasiteli ve DDR2 667 Mhz / DDR2 533 Mhz ram destekliyor. Siz kaç mhz taktınız. Sorun çıkmaması gerekiyor. Alğınız yeni ram arızalı olabilir mi ?
Anakartın 2 ram slotlu , max. 4 GB ram kapasiteli ve DDR2 667 Mhz / DDR2 533 Mhz ram destekliyor. Siz kaç mhz taktınız. Sorun çıkmaması gerekiyor. Alğınız yeni ram arızalı olabilir mi ?
kutay kenar Hectopat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2015 #8 S. Gökhan Esen dedi: Anakartın 2 ram slotlu , max. 4 GB ram kapasiteli ve DDR2 667 Mhz / DDR2 533 Mhz ram destekliyor. Siz kaç mhz taktınız. Sorun çıkmaması gerekiyor. Alğınız yeni ram arızalı olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır arızalı değil bilgisayar başlarken menü çıktı orda gözüktü sora yeniden başlatım gözükmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2015
S. Gökhan Esen dedi: Anakartın 2 ram slotlu , max. 4 GB ram kapasiteli ve DDR2 667 Mhz / DDR2 533 Mhz ram destekliyor. Siz kaç mhz taktınız. Sorun çıkmaması gerekiyor. Alğınız yeni ram arızalı olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır arızalı değil bilgisayar başlarken menü çıktı orda gözüktü sora yeniden başlatım gözükmedi.
S. Gökhan Esen Hectopat Katılım 1 Ocak 2015 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2015 #9 Bios pilini çıkartıp 2-3 dakika bekledikten sonra takıp tekrar dener misiniz.
kutay kenar Hectopat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2015 #10 Pili çıkartım dediğiniz gibi yaptım menu çıktı şöyle yazdı. En başta 3gb ram gözüktü sonra yükleme icin f1 basın dedi bastım kırmızı bir menü çıktı. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2015
Pili çıkartım dediğiniz gibi yaptım menu çıktı şöyle yazdı. En başta 3gb ram gözüktü sonra yükleme icin f1 basın dedi bastım kırmızı bir menü çıktı.