B berk alemdarrs Picopat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #1 SSD taktım ama görmüyor. Aygıt yöneticiden disk sürücülerden baktığımdanda nafile gözükmüyor. Geçen ben PC'yi sıfırlayacakken ben SSD'yi çıkardm önemli bilgilerim olduğu için bilgisayarı sıfırladıktan sonra SSD taktım ama görmüyor ne yapacağım?
SSD taktım ama görmüyor. Aygıt yöneticiden disk sürücülerden baktığımdanda nafile gözükmüyor. Geçen ben PC'yi sıfırlayacakken ben SSD'yi çıkardm önemli bilgilerim olduğu için bilgisayarı sıfırladıktan sonra SSD taktım ama görmüyor ne yapacağım?
ekremoguz Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 181 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo İdeaPad Gaming 3 - AMD Ryzen 7 5800H 16 CPU , 16 GB RAM , Nvidia GeForce GTX 1650 4GB , 512GB M2 SSD , 120HZ Ekran Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Prog. Öğrencisi 17 Mayıs 2024 #2 Sanırım disk yönetiminden manuel olarak diski eklemeniz gerekiyordu bu durumda.
Berkay4154 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 3.632 Çözümler 24 17 Mayıs 2024 #3 Aygıt yöneticisi değil de başlat logosuna sağ tıklayıp disk yönetiminin fotoğrafını atar mısınız?
B berk alemdarrs Picopat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #4 Berkay4154 dedi: Aygıt yöneticisi değil de başlat logosuna sağ tıklayıp disk yönetiminin fotoğrafını atar mısınız? Genişletmek için tıkla...
Berkay4154 dedi: Aygıt yöneticisi değil de başlat logosuna sağ tıklayıp disk yönetiminin fotoğrafını atar mısınız? Genişletmek için tıkla...
ekremoguz Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 181 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo İdeaPad Gaming 3 - AMD Ryzen 7 5800H 16 CPU , 16 GB RAM , Nvidia GeForce GTX 1650 4GB , 512GB M2 SSD , 120HZ Ekran Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Prog. Öğrencisi 17 Mayıs 2024 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E EgeArslan00 Femtopat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #6 girdiğiniz yerde (disk yönetimi) sağ tık yapıp yeni birim ekle diyip adımları devam ettirin
B berk alemdarrs Picopat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #7 ekremoguz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hocam görnümüyor işte sorun orda EgeArslan00 dedi: girdiğiniz yerde (disk yönetimi) sağ tık yapıp yeni birim ekle diyip adımları devam ettirin Genişletmek için tıkla... nerden hocam gösterebilirmisiniz
ekremoguz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hocam görnümüyor işte sorun orda EgeArslan00 dedi: girdiğiniz yerde (disk yönetimi) sağ tık yapıp yeni birim ekle diyip adımları devam ettirin Genişletmek için tıkla... nerden hocam gösterebilirmisiniz
ekremoguz Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 181 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo İdeaPad Gaming 3 - AMD Ryzen 7 5800H 16 CPU , 16 GB RAM , Nvidia GeForce GTX 1650 4GB , 512GB M2 SSD , 120HZ Ekran Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Prog. Öğrencisi 17 Mayıs 2024 #8 berk alemdarrs dedi: Hocam görnümüyor işte sorun orada Nereden hocam gösterebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Eylemde diskleri yeniden tara seçeneğini dener misiniz?
berk alemdarrs dedi: Hocam görnümüyor işte sorun orada Nereden hocam gösterebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Eylemde diskleri yeniden tara seçeneğini dener misiniz?
B berk alemdarrs Picopat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #9 ekremoguz dedi: Eylemde diskleri yeniden tara seçeneğini dener misiniz? Genişletmek için tıkla... nafile hocam aynı.
ekremoguz dedi: Eylemde diskleri yeniden tara seçeneğini dener misiniz? Genişletmek için tıkla... nafile hocam aynı.
ekremoguz Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 181 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo İdeaPad Gaming 3 - AMD Ryzen 7 5800H 16 CPU , 16 GB RAM , Nvidia GeForce GTX 1650 4GB , 512GB M2 SSD , 120HZ Ekran Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Prog. Öğrencisi 17 Mayıs 2024 #10 berk alemdarrs dedi: Nafile hocam aynı. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinde diğer aygıtlar kısmında olabilir mi? Veya aygıt yöneticisinde ünlem olan bir yer var mı?
berk alemdarrs dedi: Nafile hocam aynı. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinde diğer aygıtlar kısmında olabilir mi? Veya aygıt yöneticisinde ünlem olan bir yer var mı?