L Lexa.dll Femtopat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #1 Dosya Ekleri 1709991388559.png 409 KB · Görüntüleme: 34
Lightspeed Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #2 İşlemciniz APU bir işlemci olduğundan dahili grafik için RAM alıyor olabilir BIOS'tan ayarlamayı deneyin.
İşlemciniz APU bir işlemci olduğundan dahili grafik için RAM alıyor olabilir BIOS'tan ayarlamayı deneyin.
L Lexa.dll Femtopat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #3 Lightspeed dedi: İşlemciniz APU bir işlemci olduğundan dahili grafik için RAM alıyor olabilir BIOS'tan ayarlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sistemin Önceden Apuydu Ben Ekran Kartı Aldım Taktım Biosdan Nasıl Ayarlıyacağımı Bilmiyorum
Lightspeed dedi: İşlemciniz APU bir işlemci olduğundan dahili grafik için RAM alıyor olabilir BIOS'tan ayarlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sistemin Önceden Apuydu Ben Ekran Kartı Aldım Taktım Biosdan Nasıl Ayarlıyacağımı Bilmiyorum
Lightspeed Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #4 Lexa.dll dedi: Sistemin önceden apuydu. Ben ekran kartı aldım taktım. BIOS'tan nasıl ayarlıyacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan bir ayarı oluyor onu internet üzerinden ulaşabilirsiniz.
Lexa.dll dedi: Sistemin önceden apuydu. Ben ekran kartı aldım taktım. BIOS'tan nasıl ayarlıyacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan bir ayarı oluyor onu internet üzerinden ulaşabilirsiniz.