Takılmış ekran kartından jelatin sökmek statik elektrik yaratır mı?

emir_05

Hectopat
Yeni aldığım bilgisayara ekran kartını bağlarken jelatini gözden kaçmış, sanki hatırlıyorum biri taktiktan sonra söküp kartı yaktı diye emin olayım dedim. Bilgisayar hiç açılmadı, elektriğe bağlı değil, yine de bağlıyken sökmek bir sıkıntı yaratır mı?

Yeni aldığım bilgisayara ekran kartını bağlarken jelatini gözden kaçmış, sanki hatırlıyorum biri taktiktan sonra söküp kartı yaktı diye emin olayım dedim. Bilgisayar hiç açılmadı, elektriğe bağlı değil, yine de bağlıyken sökmek bir sıkıntı yaratır mı?
Bağlıyken sökmek mi nasıl bir üşengeçliğin var da ekran kartını çıkarıp sökmeye üşeniyorsun? :D

Ne dediğinizi anlamadım. Başlık ile konuda farklı şeyler anlatmışsınız.

Yeni aldığım bilgisayara ekran kartını bağlarken jelatini gözden kaçmış,
Buraya kadar anladım diğer kısmını anlamadım daha net anlatabilir misiniz?

Ne dediğinizi anlamadım. Başlık ile konuda farklı şeyler anlatmışsınız.

Buraya kadar anladım diğer kısmını anlamadım daha net anlatabilir misiniz?
Ekran kartını taktım diyor, fakat kasada hala jelatini duruyormuş ve ekran kartını sökmeye üşenmiş, ekran kartını sökmeden jelatini çıkarsam bir şey olur mu diyor.

Ekran kartını taktım diyor, fakat kasada hala jelatini duruyormuş ve ekran kartını sökmeye üşenmiş, ekran kartını sökmeden jelatini çıkarsam bir şey olur mu diyor.

Jelatin yapıştığı kısmı tozdan vs. korumak içindir. Ayrıca elle çıkarılır yerdeyse neden böyle bir zahmete girmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı