Dostum, oynayan adamın keyfine kalmış bir şey bu. İster normal oynar isterse eğlenmek için kendi takım arkadaşlarını düşmanmış gibi öldürür. Ülkece sıkıldık açıkçası.
Dostum, oynayan adamın keyfine kalmış bir şey bu. İster normal oynar isterse eğlenmek için kendi takım arkadaşlarını düşmanmış gibi öldürür. Ülkece sıkıldık açıkçası.
Hayır, toksik olmak böyle bir şey değil. Toksik olmak, takım oyununda genelde tamamen "negatif etkiye" sahip insanlara denir. Oyunu bozacak eylemler de yapabilir, bu kişi ama asıl olay, kişinin tamamen "nefret saçan" birisi olması. Arkadaşın yaptığı şeyse "griefing" veya "trollük" olarak adlandırılabilir ki bunu ben de yapıyorum. Amaçsa sadece eğlenmek.
Olan, olmuş. Daha bu mevzuyu uzatmak kimsenin bir işine yaramayacak. Her online oyunun kanser kitlesi var, o sıra takım arkadaşları ile aralarında geçen olayı ya da konuşmayı bilmiyoruz. Sinirlenip, kanserlik yapmış olabilir. Left4'de yapmış zaten, zarar yine kendisine olur.