Takım değiştirmek etik mi?

Sevdiğin kişiye seni değil onu seveceğim artık diyebiliyorsan değiştirebilirsin. Takım tutmak desteklemekten fazlası çünkü; seviyorsun basitçe, sevgini seçemezsin, kalpten gelir. Fenerliyim ama bir sebebi yok, Beşiktaşlının da Beşiktaşlı olma sebebi yok. Sevdadır çünkü bu.

Ne yazdım be

BJK'yi tutuyordum, artık Fenerliyim arkadaşlar bu etik bir şey mi?
Elbette ki etik. Etik olmayacağını savunacak düzeyde radikal bir şekilde taraftar olanları ciddiye almayın, onların hemen hiçbir hareketi etik değil

Bence sıkıntı yok ben de fenerliydim artık bıraktım Manchester City'i tutuyorum artık çünkü tarihini araştırdım 3 Temmuz falan soğudum baya bi de ben genelde mazlum olan tarafı desteklerim fenerbahçe şampiyon olamıyor diye onu destekliyordum bu sene şampiyon olacaklar muhtemelen o yüzden takım değiştirdim.

Sonuna kadar haklısınız. Tabii takım tutmak basit bir oyuncak gibiyse soru soran arkadaş için onu bilemem. Her sene kim şampiyon olursa o kafasında galiba.

Takıma ihanetten seni 2 ay boyunca dışlanma ve düşünebileceğin her türlü küfüre mahruz bırakıyoruz değerli yoldaş.

Siyasette birbirlerine söylenmedik küfür bırakmayan adamlar, utanmadan beraber yol yürüyorlar. Onlar etiği dikkate almıyorlarsa, takım değiştirmek çok normal bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…