EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 19 Mayıs 2024 #1 Takım elbise ceketi arkasından da yırtmaç şeklinde bunun boyunu terzi kısaltabilir mi? Bir de omuz tarafı bir tık bol, bunu da çözebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2024
Takım elbise ceketi arkasından da yırtmaç şeklinde bunun boyunu terzi kısaltabilir mi? Bir de omuz tarafı bir tık bol, bunu da çözebilir mi?
1Gülhan1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.621 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #2 Ehli terziler kısa sürede halledecektir.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 19 Mayıs 2024 #3 1Gülhan1 dedi: Ehli terziler kısa sürede halledecektir. Genişletmek için tıkla... Ayrıca siyah gömleğin üstüne lacivert ceket ve lacivert klasik ayakkabı nasıl olur yoksa ceketi de siyah mı tercih etmeliyim
1Gülhan1 dedi: Ehli terziler kısa sürede halledecektir. Genişletmek için tıkla... Ayrıca siyah gömleğin üstüne lacivert ceket ve lacivert klasik ayakkabı nasıl olur yoksa ceketi de siyah mı tercih etmeliyim
uğurcan88 Decapat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 1.624 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #4 Terzi usta maksimum 3-4 saatte halleder.
1Gülhan1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.621 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #5 EREN SATAR dedi: Ayrıca siyah gömleğin üstüne lacivert ceket ve lacivert klasik ayakkabı nasıl olur yoksa ceketi de siyah mı tercih etmeliyim Genişletmek için tıkla... Kombinin durumu yüzünüze, boyunuza ve teninize göre değişir. Sanal ortamdan yorum yapmak fuzuli olur.
EREN SATAR dedi: Ayrıca siyah gömleğin üstüne lacivert ceket ve lacivert klasik ayakkabı nasıl olur yoksa ceketi de siyah mı tercih etmeliyim Genişletmek için tıkla... Kombinin durumu yüzünüze, boyunuza ve teninize göre değişir. Sanal ortamdan yorum yapmak fuzuli olur.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 19 Mayıs 2024 #6 1Gülhan1 dedi: Kombinin durumu yüzünüze, boyunuza ve teninize göre değişir. Sanal ortamdan yorum yapmak fuzuli olur. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ediyorum.
1Gülhan1 dedi: Kombinin durumu yüzünüze, boyunuza ve teninize göre değişir. Sanal ortamdan yorum yapmak fuzuli olur. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ediyorum.
adagezer Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 300 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #7 EREN SATAR dedi: Ayrıca siyah gömleğin üstüne lacivert ceket ve lacivert klasik ayakkabı nasıl olur yoksa ceketi de siyah mı tercih etmeliyim. Genişletmek için tıkla... Siyah ile lacivert yan yana hiç iyi gitmez. Lacivert ceket altına ayakkabı da lacivert ise yine lacivert veya gri pantolon ile beyaz veya mavi gömlek tercih edilmeli.
EREN SATAR dedi: Ayrıca siyah gömleğin üstüne lacivert ceket ve lacivert klasik ayakkabı nasıl olur yoksa ceketi de siyah mı tercih etmeliyim. Genişletmek için tıkla... Siyah ile lacivert yan yana hiç iyi gitmez. Lacivert ceket altına ayakkabı da lacivert ise yine lacivert veya gri pantolon ile beyaz veya mavi gömlek tercih edilmeli.