yagami_light Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 831 Çözümler 2 31 Ocak 2024 #1 Takım elbiseli bir fotoğraf oluşturmak için hangi yapay zekayı kullanabilirim? Direkt fotoğraf ve emir girerek oluşturan var mı?
Takım elbiseli bir fotoğraf oluşturmak için hangi yapay zekayı kullanabilirim? Direkt fotoğraf ve emir girerek oluşturan var mı?
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.402 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #2 yagami_light dedi: Takım elbiseli bir fotoğraf oluşturmak için hangi yapay zekayı kullanabilirim? Direkt fotoğraf ve emir girerek oluşturan var mı? Genişletmek için tıkla... Adobe Photoshop'un en son sürümünde bulunan yapay zekayı kullan.
yagami_light dedi: Takım elbiseli bir fotoğraf oluşturmak için hangi yapay zekayı kullanabilirim? Direkt fotoğraf ve emir girerek oluşturan var mı? Genişletmek için tıkla... Adobe Photoshop'un en son sürümünde bulunan yapay zekayı kullan.
Pendusa Picopat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #3 Microsoft Bing
yagami_light Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 831 Çözümler 2 31 Ocak 2024 #4 ImSTICK dedi: Adobe Photoshop'un en son sürümünde bulunan yapay zekayı kullan. Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum maalesef.
ImSTICK dedi: Adobe Photoshop'un en son sürümünde bulunan yapay zekayı kullan. Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum maalesef.
Pendusa Picopat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #5 yagami_light dedi: Kullanmıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Attığım yapay zeka istediğiniz fotoğrafları oluşturur ama kendinize shop yapmak istiyorsanız Photoshop deneme sürümünü deneyebilirsiniz ilk abonelikte 50 TL diye hatırlıyorum.
yagami_light dedi: Kullanmıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Attığım yapay zeka istediğiniz fotoğrafları oluşturur ama kendinize shop yapmak istiyorsanız Photoshop deneme sürümünü deneyebilirsiniz ilk abonelikte 50 TL diye hatırlıyorum.
jxi Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 107 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #6 Kendini shoplamayacaksan, Microsoft Bing, midjoruney gibi araçları kullanabilirsin.
Ardpow Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 446 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx6600 - İ312100F - 16 Gb Ram Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #7 https://playground.com yapay zekasına bakabilirsin.
yagami_light Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 831 Çözümler 2 1 Şubat 2024 #8 jxi dedi: Kendini shoplamayacaksan, Microsoft Bing, midjoruney gibi araçları kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kendimi shoplamam lazım. Yeni çekilmiş takımlı fotoğraf lazım.
jxi dedi: Kendini shoplamayacaksan, Microsoft Bing, midjoruney gibi araçları kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kendimi shoplamam lazım. Yeni çekilmiş takımlı fotoğraf lazım.
jxi Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 107 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #9 yagami_light dedi: Kendimi shoplamam lazım. Yeni çekilmiş takımlı fotoğraf lazım. Genişletmek için tıkla... Bunu midjourney yapar mı bilmiyorum. (bir fotoğrafı geliştirme özelliği var diye hatırlıyorum ama emin değilim.)
yagami_light dedi: Kendimi shoplamam lazım. Yeni çekilmiş takımlı fotoğraf lazım. Genişletmek için tıkla... Bunu midjourney yapar mı bilmiyorum. (bir fotoğrafı geliştirme özelliği var diye hatırlıyorum ama emin değilim.)
Pendusa Picopat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #10 yagami_light dedi: Kendimi shoplamam lazım. Yeni çekilmiş takımlı fotoğraf lazım. Genişletmek için tıkla... Şu an onu sadece Photoshop yapabiliyor.
yagami_light dedi: Kendimi shoplamam lazım. Yeni çekilmiş takımlı fotoğraf lazım. Genişletmek için tıkla... Şu an onu sadece Photoshop yapabiliyor.