BartuCivas Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 34 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #11 yagami_light dedi: Kendimi shoplamam lazım. Yeni çekilmiş takımlı fotoğraf lazım. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafı bir şekilde bana iletebilirseniz yapabilirim isterseniz. Orjinal Adobe Photoshop kullanıyorum.
yagami_light dedi: Kendimi shoplamam lazım. Yeni çekilmiş takımlı fotoğraf lazım. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafı bir şekilde bana iletebilirseniz yapabilirim isterseniz. Orjinal Adobe Photoshop kullanıyorum.
K Kensie Kilopat Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #12 BartuCivas dedi: Fotoğrafı bir şekilde bana iletebilirseniz yapabilirim isterseniz. Orijinal Adobe Photoshop kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bartu sana nasıl ulaşabilirim?
BartuCivas dedi: Fotoğrafı bir şekilde bana iletebilirseniz yapabilirim isterseniz. Orijinal Adobe Photoshop kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bartu sana nasıl ulaşabilirim?