Çözüldü Takımsız Passolig ile herhangi bir takımın kombinesi alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

485987

Hectopat
Merhaba. Ben Galatasaraylıyım ama semt takımı olduğundan Eyüpspor kombinesi almak istiyorum. Benim Passolig kartım GS'li diye kabul olmuyormuş. Eylül'de bitecek süresi bu yüzden yeni takımsız bir kart alsam hem ara sıra GS maçlarına hem de Eyüpspor kombinesi alıp maçlarına gidebilir miyim?

Çözüm
Takımsız kartlardan kombine alınmıyor diye biliyorum. Onun yerine Eyüpspor Passolig kartı alıp kombinenin yanına tek tek gideceğin Galatasaray maç biletlerini alabilirsin.
Hocam sizin için en önemlisi hangisiyse o passoligi alın. Eyup passoligi ile GS maçlarına girme ihtimaliniz çok düşük. Biletler önce Gs passoligi olanlara açılır. Ama küçük takımların tribünü dolmadığı için herkese açıyorlar genelde. Ama Eyüp Gs maçını deplasmandan izlemen gerekir.

Hocam sizin için en önemlisi hangisiyse o Passolig'i alın. Eyüp Passolig'i ile GS maçlarına girme ihtimaliniz çok düşük. Biletler önce GS Passolig'i olanlara açılır. Ama küçük takımların tribünü dolmadığı için herkese açıyorlar genelde. Ama Eyüp GS maçını deplasmandan izlemen gerekir.

Hocam zaten ben kombine almak istiyordum. O yüzden ya Eyüpspor Passolig'i alacaktım ya da takımsız. Biletleri zaten bir arkadaşım alıyor ben ona parayı gönderiyorum, o da bana GS maçı biletini.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı