SHELBY_28 Picopat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #11 Cpt Price dedi: Bende de aynı şekilde takıntılar var. İlaç milaç düzeltmedi, çözümünü bilen yazsın. Genişletmek için tıkla... Şu an satmadım hala olursa olsun diyorum hiçbir şey kusur suz değil.
Cpt Price dedi: Bende de aynı şekilde takıntılar var. İlaç milaç düzeltmedi, çözümünü bilen yazsın. Genişletmek için tıkla... Şu an satmadım hala olursa olsun diyorum hiçbir şey kusur suz değil.
Cpt Price Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2016 Mesajlar 1.410 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B450M S2H MB AMD Ryzen 5 5500 4.2 Ghz CPU Sapphire Nitro RX 6700 10 GB GPU XPG Gammix D30 2x8 GB RAM Apacer AS2280P4 512GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek IT Uzmanı 9 Mayıs 2025 #12 SHELBY_28 dedi: Şu an satmadım hala olursa olsun diyorum hiçbir şey kusur suz değil. Genişletmek için tıkla... Doğru düşünme şekli öyledir aslında. Bana da mantıken öyle geliyor ama dediğin gibi bir çizik vs. olduğu zaman aşırı huzursuz oluyorum.
SHELBY_28 dedi: Şu an satmadım hala olursa olsun diyorum hiçbir şey kusur suz değil. Genişletmek için tıkla... Doğru düşünme şekli öyledir aslında. Bana da mantıken öyle geliyor ama dediğin gibi bir çizik vs. olduğu zaman aşırı huzursuz oluyorum.
SHELBY_28 Picopat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #13 Cpt Price dedi: Doğru düşünme şekli öyledir aslında. Bana da mantıken öyle geliyor ama dediğin gibi bir çizik vs. olduğu zaman aşırı huzursuz oluyorum. Genişletmek için tıkla... Doğru hocam arada sırada alıyorum elime çiziğe yakından bakıyorum uzaktan bakıyorum göremeyince mutlu oluyorum sonra bir anda karşıma çıkıyor sıkıntı olan şey aslında sıfır olması ama küçük bir çizik bulunması morali bozan şey aslında bu.
Cpt Price dedi: Doğru düşünme şekli öyledir aslında. Bana da mantıken öyle geliyor ama dediğin gibi bir çizik vs. olduğu zaman aşırı huzursuz oluyorum. Genişletmek için tıkla... Doğru hocam arada sırada alıyorum elime çiziğe yakından bakıyorum uzaktan bakıyorum göremeyince mutlu oluyorum sonra bir anda karşıma çıkıyor sıkıntı olan şey aslında sıfır olması ama küçük bir çizik bulunması morali bozan şey aslında bu.