Takıntılı olmak

680262

Centipat
Arkadaşlar merhaba buraya aslında biraz da içimi dökmek için yazacağım. Sadece siz benim yerimde olsanız ne yapardınız diye soracaktım.

6 aydır bir kıza tutuldum. Normalde ortaokulu onunla aynı sınıfta okudum ve aramız pek fazla olmasa da samimiydik. Yani alıp veremediğimiz falan yoktu.

Sınavlardan sonra falan liselere dağıldık ve bir süre sonra bende takıntı haline gelmeye başladı kız. Geceleri onun okuluna doğru yürümeye başladım veya evine doğru.

İstesem ona karşı bütün duygularımı telefonda anlatabilirim fakat yapmak istemiyorum zamanında bir kıza açılmıştım ve reddedilmiştim. Bu kıza takmamın bir diğer sebebi ise onu ruh ikizim olarak görmem.

Her gün onu stalkluyorum. Sapıklık değil bu, inanın bana sapıklık değil. Başka bir şey bu, ona zarar vermekten daha ötesinde onu koruma iç güdüsü var içimde. Bir gece yalnız başıma evine veya okuluna gittiğim zaman mutlu oluyorum, onu içten içe korumuş gibi hissediyorum. (tabii arka planı hüzünlü bir müzikle taçlandırıyorum.)

Telefondan ona karşı sohbeti nasıl açabileceğimi bilmiyorum konuşmak istesem bile. Yazılan çeşitli mesajlar aşırı utandırıyor beni, her ne kadar doğal olsa da.

Ayrıca bir ara düşündüm, acaba ben bu kıza mı ilgi duyuyorum yoksa geçmişe mi? Yok yok, bu işin çözümü kesin kızdı, hala etkilerini sürdürüyor arkadaşlar, hala gidiyorum geceleri evine ve okula.

Bir ara bu bende o kadar bağımlılık yaptı ki geceleyin onun okulunu veya evini ziyaret etmeyi ona kavuşmaktan daha da arzuluyor oldum.

Siz bu durumda olsaydınız ne yapardınız?

(Psikopat, şizofren gibi etiketler koyabilirsiniz hiç sorun değil.)

Not: Kendimi avutmayayım yaklaşık 1 yıldır bu yürüyüşü rutin haline getirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açılın direkt. Telefondan söyleyin, ortak bir noktada buluşun. Olursa olur, olmazsa da bırakın. Diğer türlü yeni insanlara kapalı olursunuz.

Açılın direkt. Telefondan söyleyin, ortak bir noktada buluşun. Olursa olur, olmazsa da bırakın. Diğer türlü yeni insanlara kapalı olursunuz.
Bilmiyorum hocam, yapsam reddedilirim, insanların diline düşerim korkusu var. Dediğim gibi önceden reddedilmiştim çok içime kapanmıştım ve bununla beraber daha da içime kapanırım diye korkuyorum.

Ayrıca derdimi anlayacak çok fazla kişi yoktur. Beni motive eden şeylerden birisi de onun yalnız olması, gerçekten sadece 1 2 tane arkadaşı var. Yani diğerleri gibi değil.

@680262 hocam şu "elalem" kafasından çıkın. İsterlerse duysunlar. Çok mu önemli sizin duygularınızdan? Bundan bir on sene sonra açılmadığınıza daha pişman olursunuz. Olmazsa da yeni kız bulursunuz.

Bence kızla buluştuğum zaman amacım onla çıkmak bile olmamalı, tamamen içimi dökmek olmalı. Ama yaşım 15 hocam, ve onunda yaşı 15. Aramızda gerçekten kaliteli bir dram oluşabilir mi sizce? Yani beni gerçekten anlayabilir mi? Bundan telaş ediyorum işte, anlaşılamamaktan.

Salih hocama katılıyorum "elalem" kafasından çıkmanız lazım. Gidin konuşun direk. En fazla ne kaybedebilirsin ki. Reddedilmek dünyanın sonu değil.

sorunların var kardeşim bakırköy yakınsa yat derim.

Dostum kimse vazgeçilmez değildir özellikle bu yaşta. Açılın olmazsa en azından içinde kalmaz. İleride bir düşündüğünde neden açılmadım diye pişman olmazsınız. Ve yürüyüş yapmanız konusunda katılmıyorum bu sizi mutlu etmemeli eğer bundan bile mutlu oluyorsanız açılma konusunda dikkatli olun reddederse depresif bir hale bürünebilirsiniz. Birine vazgeçilmez gibi davranırsanız en küçük hareketinde bile yıkılabilirsiniz dikkatli olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…