Takip etmeye değer youtube kanalları nelerdir?

darkgamer

Kilopat
YouTube'da iyi içerikler üreten YouTuber kanallarını söyleyebilir misiniz? Yabancı veya yerli olması fark etmez ama yerli olması biraz daha iyi olur. Çünkü yabancı YouTuber'ın videolarında Türkçe çeviri göremiyorum. Zaten nedense otomatik çeviri kısmında da Türkçe bulunmuyor.

Ne tür seversin?

MrBeast direk Türkçe dublaj var.

Tür önemli.

Oyun, eğlence, günlük hayat, teknoloji, gizem, absürt hiç fark etmez.

Ne tür seversin?
Oyun, eğlence, günlük hayat, teknoloji, gizem, absürt hiç fark etmez.

Ne tür seversin?
Baktım ama çok çocuksu geldi.

Son düzenleme:
Bilim ile ilgileniyorsanız Barış Özcan, Bebar Bilim, Evrim Ağacı gibi kanallar kesinlikle favorim benim. Felsefe ile ilgileniyorsanız Diamond Tema'ya göz atabilirsiniz. Oyun için strateji oyunu seviyorsanız Maxmarine kanalına göz atabilirsiniz MOBA için Dora Özsoy'a göz atabilirsiniz.

Bilim kanalı olarak bebar bilim ve evrim ağacını kesinlikle öneririm. Oyun konusunda ise Dost Kayaoğlu ve Enis Kirazoğlunu tavsiye ederim. Bunlar şu anlık aklıma gelenler.

Bilim kanalı olarak bebar bilim ve evrim ağacını kesinlikle öneririm. Oyun konusunda ise Dost Kayaoğlu ve Enis Kirazoğlu'nu tavsiye ederim. Bunlar şu anlık aklıma gelenler.

Evet oyun için Enis Kirazoğlu da güzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…