Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.771 Makaleler 1 Çözümler 8 16 Eylül 2025 #1 Merhaba Instagram'da açık hesapları bile takip edemiyorum ve mesaj gönderemiyorum, sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2025
NORTqls Decipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 1.463 Çözümler 5 16 Eylül 2025 #2 Tircii dedi: Merhaba Instagram'da açık hesapları bile takip edemiyorum ve mesaj gönderemiyorum, sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Ekranda hata görüntüsü veriyor mu? Artı 0 Eksi
Tircii dedi: Merhaba Instagram'da açık hesapları bile takip edemiyorum ve mesaj gönderemiyorum, sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Ekranda hata görüntüsü veriyor mu?
Mehmetkayice Decipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.453 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2025 #3 Hesabınız yeni mi? Yoksa eski kullanmış olduğunuz hesap mı? Öyleyse çıkış yapıp uygulamayı silin, tekrar yükleyin ve o şekşl deneyin. Hesabınız yeniyse ikili doğrulama, telefon numarası kaydı ve e-posta onayı yapınız. Artı 0 Eksi
Hesabınız yeni mi? Yoksa eski kullanmış olduğunuz hesap mı? Öyleyse çıkış yapıp uygulamayı silin, tekrar yükleyin ve o şekşl deneyin. Hesabınız yeniyse ikili doğrulama, telefon numarası kaydı ve e-posta onayı yapınız.
KS KS Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.771 Makaleler 1 Çözümler 8 16 Eylül 2025 #4 NORTqls dedi: Ekranda hata görüntüsü veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Topluluğumuzu korumak için bazı hareketleri kısıtlıyoruz diyor. Mehmetkayice dedi: Hesabınız yeni mi? Yoksa eski kullanmış olduğunuz hesap mı? Öyleyse çıkış yapıp uygulamayı silin, tekrar yükleyin ve o şekşl deneyin. Hesabınız yeniyse ikili doğrulama, telefon numarası kaydı ve e-posta onayı yapınız. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Artı 0 Eksi
NORTqls dedi: Ekranda hata görüntüsü veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Topluluğumuzu korumak için bazı hareketleri kısıtlıyoruz diyor. Mehmetkayice dedi: Hesabınız yeni mi? Yoksa eski kullanmış olduğunuz hesap mı? Öyleyse çıkış yapıp uygulamayı silin, tekrar yükleyin ve o şekşl deneyin. Hesabınız yeniyse ikili doğrulama, telefon numarası kaydı ve e-posta onayı yapınız. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim.
Mehmetkayice Decipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.453 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2025 #5 Tircii dedi: Topluluğumuzu korumak için bazı hareketleri kısıtlıyoruz diyor. Deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Denediniz mi? Artı 0 Eksi
Tircii dedi: Topluluğumuzu korumak için bazı hareketleri kısıtlıyoruz diyor. Deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Denediniz mi?