Instagram Takip onayı geldiği halde takip edilmiyor

RawRei

Centipat
Daha fazla  
Şimdi ben birine takip atıyorum, o onaylıyor ve "Seni takip etmek istiyor" bildirimi geliyor, ama uygulamaya girince ne takip var ne bir şey var. Bunu 2-3 kişide yaşadım. Yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen yardım ediyorum dostum. Bu sorun instagram meta kaynaklı bir durum ne cihaz ne ayar ile alakalı bir durum söz konusu değil.

Bu işi çözse çözse ZükerBERK ve ekibi çözer. Daha tonlarca sorun var.

İkinci bir nedeni şu olabilir kişi isteği atıp, sonra geri çekiyorsa o bildirim orada bug'da kalabiliyor.

Hemen yardım ediyorum dostum. Bu sorun Instagram meta kaynaklı bir durum ne cihaz ne ayar ile alakalı bir durum söz konusu değil.

Bu işi çözse çözse zükerberk ve ekibi çözer. Daha tonlarca sorun var.

İkinci bir nedeni şu olabilir kişi isteği atıp, sonra geri çekiyorsa o bildirim orada Bug'da kalabiliyor.

Zuckerberg kim hocam.

Son düzenleme:
Destege mi yazayım.
Arkadaşın dediği gibi yazmanız hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Her dilden yazdım, SS video kaydı alarak sorunları ilettim 3 yıl oldu dönüş olmadı. Ve defalarca denedim farklı zamanlarda da.

Dediğim gibi kullanıcısı 3-4 milyara yakın herkesin desteğe yazdığını düşünün? ki yazıyorlar da. Ama değişen bir şey olmuyor klasik kendi politikalarını devam ettiriyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı