takipci.com.tr sitesi nasıl?

Wiggles

Megapat
Daha fazla  
Instagram sayfama takipci satin almak istiyorum. Bu konuda onerebileceginiz, tavsiye edebileceginiz yerler veya bilindik yollar taktikler falan var mi? @10cigolayt hocam daha once aldiginiz 1000 takipci duruyor mu? takipci.com.tr sitesinden memnun musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Satın alıcağın bot takipçilerde illaki düşüş olur 1 hafta sonra takipçi sayın eski haline düşer. Buna rağmen almak istiyorsan al.

Satın alıcağın bot takipçilerde illaki düşüş olur 1 hafta sonra takipçi sayın eski haline düşer. Buna rağmen almak istiyorsan al.
Artık çekilişlerle vesaire doğal takipçi satmaya başlamışlar çok hızlı düşüş olmuyor 2-3 ayda ancak düşer ama yine de takipçi sitelerini önermiyorum. Kendi açtığım bilgi sayfamda 1 ayda düzenli olarak içerik paylaşarak 600 takipçiye ulaştım. Zor bir şey değil bence.

Eski haline düşmez. Gereğinden fazla alması yeterli. 10000 atmayı denediğimde 5000 olmuştu. Düşüş oluyor ama tamamen eski haline dönmüyor.

Fena değil site ama her sitenin botlarında olduğu gibi bir süre sonra azalma yaşanır ama tamamen eski haline dönmez tabiki,bot almak çok mantıklı değil gibi geliyor ama karar sizin

Herkese tesekkurler. Alirsam bot degil gercek takipci alicam zaten. Bi sure sonra azalma riskinin de farkindayim, benim basima da gelmisti takip etmedigim sayfalari takip etmeye basladigim. Takipten cikmistim. Bu riskin farkindayim.

medyambir.net sitesini de gordum ben pek guvenemedim, herhangi bi iletisim yok gibi sanki. Whatsapp numaralari da aktif degil. Burasi hakkinda bilgisi olan var mi.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…