Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.643 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #1 Çok eskiden bir hesabım kapanmıştı, açmak istiyorum nasıl yapabilirim?
urn4ga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 2.230 Çözümler 28 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI B450-M-A PRO MAX, CPU: AMD Ryzen 3 3200G, GPU: MSI GTX 1650 LP OC 4GB, RAM: HyperX Fury Black 8x2GB 3600MHZ RGB, PSU: Corsair TX650M Kasa: Everest Crystal, Termal Macun: Arctic MX-4 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, yarı zamanlı grafiker ve developer 27 Eylül 2023 #2 Paul Walker dedi: Çok eskiden bir hesabım kapanmıştı, açmak istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hesap ismini şifresini hatırlıyorsan normal giriş yapar gibi gir ve instagram desteğe bilet gönder. Artı 0 Eksi
Paul Walker dedi: Çok eskiden bir hesabım kapanmıştı, açmak istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hesap ismini şifresini hatırlıyorsan normal giriş yapar gibi gir ve instagram desteğe bilet gönder.
nankörün bastonu Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 599 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #3 Merhaba, kapanan hesaplar belirli bir süre sonra siliniyor. Çok eski bir hesapsa açmanız mümkün değil malesef. Artı 0 Eksi
Merhaba, kapanan hesaplar belirli bir süre sonra siliniyor. Çok eski bir hesapsa açmanız mümkün değil malesef.