Celarus Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 924 Çözümler 4 Yer İstanbul 12 Ekim 2024 #11 Kai4ra dedi: Rraenee gibi takma adları nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Yüzüklerin Efendisi izle bulursun kendine bir isim ama gidip Sauron yapma
Kai4ra dedi: Rraenee gibi takma adları nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Yüzüklerin Efendisi izle bulursun kendine bir isim ama gidip Sauron yapma
Tixky Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #12 Ben kafamı klavyeye vurdum çıkan harflerden kulağa güzel gelen bu çıktı fakat çoğu kişi yanlış okuyor okunuşu tiksi
Ben kafamı klavyeye vurdum çıkan harflerden kulağa güzel gelen bu çıktı fakat çoğu kişi yanlış okuyor okunuşu tiksi
4 485936 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 2.547 Çözümler 4 13 Ekim 2024 #13 Tixky dedi: Ben kafamı klavyeye vurdum çıkan harflerden kulağa güzel gelen bu çıktı fakat çoğu kişi yanlış okuyor okunuşu tiksi Genişletmek için tıkla... Bu arkadaş gibi random atarak bulabilirsin bende böyle bulmuştum. Şuan ki nickim ise bilen bilir rap grubu. Bu nickten sıkılınca aklımda bir tane isim var onu yapacağım.
Tixky dedi: Ben kafamı klavyeye vurdum çıkan harflerden kulağa güzel gelen bu çıktı fakat çoğu kişi yanlış okuyor okunuşu tiksi Genişletmek için tıkla... Bu arkadaş gibi random atarak bulabilirsin bende böyle bulmuştum. Şuan ki nickim ise bilen bilir rap grubu. Bu nickten sıkılınca aklımda bir tane isim var onu yapacağım.
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 18 13 Ekim 2024 #14 Yapay zekaya sor güzel isimler öneriyor.