chass Centipat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #1 Nasıl olduğunu sormayın. Faremin takma yeri metal olan kısım kırıldı. Yeni bir mouse almak istemiyorum. Fiyatları görüyorsunuz zaten. Düzeltilebilir mi yoksa yeni bir mouse mu almalıyım?
Nasıl olduğunu sormayın. Faremin takma yeri metal olan kısım kırıldı. Yeni bir mouse almak istemiyorum. Fiyatları görüyorsunuz zaten. Düzeltilebilir mi yoksa yeni bir mouse mu almalıyım?
KS KS chass Centipat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #11 Yaver46 dedi: Yeni mouse al hocam. Tamir edilse bile verimli olmaz. İleride yine sıkıntı çıkarır. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal dediğiniz gibi yapacağım. 585561 dedi: Google'a "fare metal takma yeri" yazdım, fare kapanları cıktı. Çözüm onerisi istiyorsanız sorunu duzgun ifade edin lutfen. Genişletmek için tıkla... LinusTechTips dedi: Metal takma yeri ne USB ne. Fareyi açacak lehim ile eski kabloyu çıkartıp yeni kabloyu lehimlecek USB ise. Genişletmek için tıkla... SameTpz dedi: Bilmiyor demek ki USB olduğunu. Genişletmek için tıkla... Grandfather dedi: Fotoğraf atar mısınız tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım. Genişletmek için tıkla... O an USB çıkmamış metal takma yeri yazdım. Anlaması çok da zor değildi. Sağ olun önerileriniz için. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
Yaver46 dedi: Yeni mouse al hocam. Tamir edilse bile verimli olmaz. İleride yine sıkıntı çıkarır. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal dediğiniz gibi yapacağım. 585561 dedi: Google'a "fare metal takma yeri" yazdım, fare kapanları cıktı. Çözüm onerisi istiyorsanız sorunu duzgun ifade edin lutfen. Genişletmek için tıkla... LinusTechTips dedi: Metal takma yeri ne USB ne. Fareyi açacak lehim ile eski kabloyu çıkartıp yeni kabloyu lehimlecek USB ise. Genişletmek için tıkla... SameTpz dedi: Bilmiyor demek ki USB olduğunu. Genişletmek için tıkla... Grandfather dedi: Fotoğraf atar mısınız tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım. Genişletmek için tıkla... O an USB çıkmamış metal takma yeri yazdım. Anlaması çok da zor değildi. Sağ olun önerileriniz için.