Taksi çıkması Egea alınır mı?

1.4 atmosferik motor ise sorun olmaz gibi, tabiri caizse eşek gibi bir araba bin git. Yağına bakarsınız belki. 1.3 motorlusunun turbosu kullanıma bağlı olarak arıza verebilir, über pahalı değil ama farkedilmezse büyük hayal kırıklığına uğratır. Taksiler genellikle sert kullanılan araçlar, tramer çıkmaması için yapılan kazalar filan bunları bilmek dert üstüne arabayı kullanan da bozuk yol soğuk motor vs. dikkat etmeden sert davranarak kullanıyor ise büyük yük olabilir size araba.

Hocam 300-350 bin bütçe varsa 2008-2009 model boyasız hatasız Chevrolet kalos var piyasada seni üzmez satarkende zorlanmazsin km takıntısı ile olayin alakası yok çok km yapan araba yorgun arabadir boyasız olmasi satarkende fiyat farkı ediyor ama kredi ile araç almayı tavsiye etmiyorum.

Hocam 1.4 motor hakkında hiç olumlu yorum görmedim 1.3 Multijet düşünüyorum ben.

Hocam 1.4 motor hakkında hiç olumlu yorum görmedim 1.3 Multijet düşünüyorum ben.
Ben de ona para biriktiriyorum şuan, 1.4 ilk araba için iyi değil, düşük sıkıştırmalı atmosferikler dert gerçekten. Eğer hedef sadece araç kredisi çekip araba almak ise yapma, ben de geçtim oralardan

Ben de ona para biriktiriyorum şu an, 1.4 ilk araba için iyi değil, düşük sıkıştırmalı atmosferikler dert gerçekten. Eğer hedef sadece araç kredisi çekip araba almak ise yapma, ben de geçtim oralardan

1.6 Multijet otomatik olanını kullandım çok hoşuma gitti 1.3 de üzmez gibime geliyor.

1.6 Multijet otomatik olanını kullandım çok hoşuma gitti 1.3 de üzmez gibime geliyor.
İkisi de elime geçti, 1.6 fırlıyor harbiden, 1.3'de yakmıyor ve alt devirlerde atik. Ama 350k diyorsun, 1.3 bile zor alınır o paraya.

İkisi de elime geçti, 1.6 fırlıyor harbiden, 1.3'te yakmıyor ve alt devirlerde atik. Ama 350k diyorsun, 1.3 bile zor alınır o paraya.

Adana'da 4 5 tane ilan var hocam 2017 2020 arası.

Normal fiyatının 4 te 1 fiyatına ise alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…