Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.339 Makaleler 4 Çözümler 39 18 Şubat 2022 #1 Merhabalar Kredi kartımı internet alışverişine kapatacağım ama devam etmekte olan taksit var. O ürünü internetten almıştım. Kapattırırsam taksitlerle alakalı sıkıntı çıkar mı?
Merhabalar Kredi kartımı internet alışverişine kapatacağım ama devam etmekte olan taksit var. O ürünü internetten almıştım. Kapattırırsam taksitlerle alakalı sıkıntı çıkar mı?
Çözüm ReloadingData 18 Şubat 2022 Evil Belief dedi: Merhabalar Kredi kartımı internet alışverişine kapatacağım ama devam etmekte olan taksit var. O ürünü internetten almıştım. Kapattırırsam taksitlerle alakalı sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz. Ürünü zaten satın alıp taksitlendirmişsin bitene kadar ödemeye devam edersin.
Evil Belief dedi: Merhabalar Kredi kartımı internet alışverişine kapatacağım ama devam etmekte olan taksit var. O ürünü internetten almıştım. Kapattırırsam taksitlerle alakalı sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz. Ürünü zaten satın alıp taksitlendirmişsin bitene kadar ödemeye devam edersin.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 18 Şubat 2022 #2 Evil Belief dedi: Merhabalar Kredi kartımı internet alışverişine kapatacağım ama devam etmekte olan taksit var. O ürünü internetten almıştım. Kapattırırsam taksitlerle alakalı sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz. Ürünü zaten satın alıp taksitlendirmişsin bitene kadar ödemeye devam edersin. Artı 0 Eksi Çözüm
Evil Belief dedi: Merhabalar Kredi kartımı internet alışverişine kapatacağım ama devam etmekte olan taksit var. O ürünü internetten almıştım. Kapattırırsam taksitlerle alakalı sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz. Ürünü zaten satın alıp taksitlendirmişsin bitene kadar ödemeye devam edersin.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #3 Hayır hocam. Bunlar zaten işlenmiş olan borç. Kapatırsanız bir daha açmadan internet üzerinden alışveriş yapamazsınız. Artı 0 Eksi
Hayır hocam. Bunlar zaten işlenmiş olan borç. Kapatırsanız bir daha açmadan internet üzerinden alışveriş yapamazsınız.
6 61340 Kilopat Katılım 1 Haziran 2015 Mesajlar 1.808 Çözümler 20 18 Şubat 2022 #4 Sorun olmaz hocam taksiti ödemeye devam edersiniz. Artı 0 Eksi
AlpTgin Kilopat Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 386 Çözümler 1 18 Şubat 2022 #5 Evil Belief dedi: Merhabalar Kredi kartımı internet alışverişine kapatacağım ama devam etmekte olan taksit var. O ürünü internetten almıştım. Kapattırırsam taksitlerle alakalı sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Alışveriş bitmiş zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
Evil Belief dedi: Merhabalar Kredi kartımı internet alışverişine kapatacağım ama devam etmekte olan taksit var. O ürünü internetten almıştım. Kapattırırsam taksitlerle alakalı sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Alışveriş bitmiş zaten.
Hilalimsinn Megapat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 800 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #6 Çıkmaz ben her alışveriş,ten sonra banka uygulamasından kartın internet alışverişini kapatıyorum. Siz de kapatın. Artı 0 Eksi
Çıkmaz ben her alışveriş,ten sonra banka uygulamasından kartın internet alışverişini kapatıyorum. Siz de kapatın.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 18 Şubat 2022 #7 Taksitli işlemi sürdüren banka. Her taksit zamanı yeni bir alışveriş yapılmıyor. Artı 0 Eksi
KS KS Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.339 Makaleler 4 Çözümler 39 18 Şubat 2022 #8 @ReloadingData @Yener K. @Silinen üye @AlpTgin @Hilalimsinn @Lodge Cevaplarınız için hepinize teşekkürler. Artı 0 Eksi
@ReloadingData @Yener K. @Silinen üye @AlpTgin @Hilalimsinn @Lodge Cevaplarınız için hepinize teşekkürler.