Taksit ile alınan ürünün limite yansıması

Arkadaşım garanti bankasında çalışıyor ve aldığım bilgiler bu yönde, mesai başlangıcında ya da iade onaylandığı zaman bu duruma bir netice getireceğiz

Bu bilgi yanlış, taksitli bir alışveriş iptal edilir ise taksitlerin hepsi limite geri gelir.

Her ay - bakiye olarak gözükecek ve + bakiye olarak iade gözükecek yani birbirini sıfırlayacak.
Bu bilgin yanlış. Taksitli bir alışveriş yaptıktan sonra yaptığın taksit sayısı kadar ay ay hesabına paran geçer.

Konuyu gece gece şu tatlılığa boğdunuz kafamda gençler, bayıldım.

@190E en başta yazdığım gibi, hepimiz hem fikir olduk ki, Pazartesiden önce arkadaş kesin bir bilgi alamaz, önce firma açılacak, sabah muhasebe çayını simidine bakacak, sonra dolan epostalara göre işlere başlayacaklar bir yandan ne kestik muhabbeti yaparken, çok birikme varsa salıdan önce dönüş olmayacak firmadan. Sen bu yüzden Pazartesi arayıp darla.

Hocama ama ben bugün aradım görüştüm yani kapalı değillerdi. Bankayı da aradım zaten banka müşteri hizmetleri 7/24 açık. Siparişi verdiğiniz andan itibaren bizle değil firmayla alakalı onlarla görüşün dediler. Konuda da dediğim gibi sabah Gaming gen tr aradım durumu anlattım tamam hallediyoruz dediler kapattılar.

E tamam sen dediğin gibi sabah gamin gen tr'yi arayıp durumu anlattıysan ve sana tamam hallediyoruz diyip kapattılarsa buraya neden yazıyorsun madem çözmüşsün işi demezler mi? Pazartesi öğlen 12:30 gibi arayıp hatırlat kendini, tek müşterileri sen değilsin yardımcı olmaya çalıştıkları ancak senin için kredi kartınla ilgili büyük bir meblağ ve planlarını ciddi sekteye uğratıyor.

Bu bilgi yanlış, taksitli bir alışveriş iptal edilir ise taksitlerin hepsi limite geri gelir.

Her ay - bakiye olarak gözükecek ve + bakiye olarak iade gözükecek yani birbirini sıfırlayacak.
Taksitli satış sonrası ilgili taksit günü gelmiş ve ekstre kesilmişse, daha doğrusu taksitin ekstreye yansıdığı dönem ödeme dönemiyse ve ödeme yapılmışsa işlemin gerçekleştiği haliyle yani peyderpey ödeme olur. Yok yapılmamışsa aynen işlem iptal olmuş gibi bakiyeye yansıtılır ama ekstrede yine bütünen + - olarak görüntülenir. İş daha çok finansal muhasebe olarak görüldüğü için duruma göre biraz değişse de esasen iki temel husus var: 1- Para aracı bir kuruma geçiyor mu? 2- Firma parayı bankadan aldı mı? Almadı mı?

E tamam sen dediğin gibi sabah gamin gen TR'yi arayıp durumu anlattıysan ve sana tamam hallediyoruz deyip kapattılarsa buraya neden yazıyorsun madem çözmüşsün işi demezler mi?
Dememeleri lazım çünkü şöyle düşünüyorum mesela hepsiburada üzerinden bir şey aldım sipariş kargoya verilene kadar iptal et butonuna tıkladığım an saniyesinde iptal oluyor. Gaming gen tr'de hem iptal et butonu yok hem de aradığım halde hala hazırlanıyor görünüyor. Ben aradığımda pat diye iptal edemezler miydi yani bunu anlamıyorum.

Biri aracı kurum, diğeri firma farkındaysan.

Hepsiburada firmasında ürünün faturası kesilmediği için iadesi çok kolay oluyor, kargoya veriliş gününde fatura kesiliyor genelde ve bu süreçten sonra ürünün size gelip sizin tekrar iade etmenizi istiyorlar.

Umarım sonuç istediğiniz gibi ve lehinize olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…