aliuyar.a Femtopat Katılım 9 Aralık 2025 Mesajlar 273 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:34 #11 limpeex dedi: Garanti mi Akbank mı tercih edilmeli sizce maaş hesabım garanti ama Akbank kullanıyorum normalde. Genişletmek için tıkla... Garanti kolay verir kredi kartını ve limiti yüksek olur, fakat önermem Akbank ile devam hocam.
limpeex dedi: Garanti mi Akbank mı tercih edilmeli sizce maaş hesabım garanti ama Akbank kullanıyorum normalde. Genişletmek için tıkla... Garanti kolay verir kredi kartını ve limiti yüksek olur, fakat önermem Akbank ile devam hocam.
limpeex Decapat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:35 #12 aliuyar.a dedi: Garanti kolay verir kredi kartını ve limiti yüksek olur, fakat önermem Akbank ile devam hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam kredi skoru çok kötü çıktı ikisi de vermiyor . Başka bir şekilde halledeceğiz mecbur.
aliuyar.a dedi: Garanti kolay verir kredi kartını ve limiti yüksek olur, fakat önermem Akbank ile devam hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam kredi skoru çok kötü çıktı ikisi de vermiyor . Başka bir şekilde halledeceğiz mecbur.
aliuyar.a Femtopat Katılım 9 Aralık 2025 Mesajlar 273 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:36 #13 limpeex dedi: Hocam kredi skoru çok kötü çıktı ikisi de vermiyor . Başka bir şekilde halledeceğiz mecbur. Genişletmek için tıkla... Maaş müşterisine veriyor garanti ben o yolla almıştım.
limpeex dedi: Hocam kredi skoru çok kötü çıktı ikisi de vermiyor . Başka bir şekilde halledeceğiz mecbur. Genişletmek için tıkla... Maaş müşterisine veriyor garanti ben o yolla almıştım.
DunkelKlang Femtopat Katılım 2 Aralık 2025 Mesajlar 537 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 03:25 #14 Alışveriş kredisi olabilir belki. Alışveriş kredisine başvurmayı deneyin.
G gaziwwq Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 03:43 #15 limpeex dedi: Hocam kredi skoru çok kötü çıktı ikisi de vermiyor . Başka bir şekilde halledeceğiz mecbur. Genişletmek için tıkla... İş Bankası belki verebilir, şu anda çalışmıyorum ama ona rağmen bana 250 bin TL'ye kadar kredi kart limiti veriyorlar. Kredi skorumda az riskli sınıfında olması lazım.
limpeex dedi: Hocam kredi skoru çok kötü çıktı ikisi de vermiyor . Başka bir şekilde halledeceğiz mecbur. Genişletmek için tıkla... İş Bankası belki verebilir, şu anda çalışmıyorum ama ona rağmen bana 250 bin TL'ye kadar kredi kart limiti veriyorlar. Kredi skorumda az riskli sınıfında olması lazım.