Taksit ile iPhone nasıl alınabilir?

Bütçe
30000

harboss123123

Hectopat
Daha fazla  
Kesinlikle yenilenmiş veya ikinci el telefonlara yönelmek istemiyorum özelliklede bizim ülkede.
Taksitle iPhone 13 almamım bir yolu yok mudur?

Sakın öyle birsey yapma. Türkiye de ios bir cihaz kullanmak gözümde enayiliktir. Özellikle aldığı ekstra vergilerle ve sadece markaya para vermek gibi şeyler yüzünden

Taksitle düz bir iPhone almak hele 13 pek makul olmaz. Bunun yerine elinizdeki telefonla idare edip daha iyisini 3 Ay taksitle alabilirsiniz bence.

4 yıllık bir bir telefonu sıfır alıp üstüne bir de taksit mi ödeyeceksiniz hocam? 13 pro altı sıfır iphone modeli önermem ben açıkcası. Alacaksanızda 2. el temiz bulunur daha uygun fiyata.

iPhone almak zorunda değilsin.
Biliyorum. Ama ben iphone istiyorum :).

Taksitle düz bir iPhone almak hele 13 pek makul olmaz. Bunun yerine elinizdeki telefonla idare edip daha iyisini 3 ay taksitle alabilirsiniz bence.

Ya biliyorum tabii ki hepinizi anlıyorum ama ben artık Android telefon kullanmak istemiyorum cidden. Ve üst model iPhone larada para yetiştiremem ben.

Yanlış bilgi: https://teklifimgelsin.com/kredi-karti/blog/sonradan-taksitlendirme#kredi-karti-ile-telefon-aldiktan-sonra-taksitlendirme-nasil-yapilir
Arkadaşlar kimse arkadaşın sorusunu cevaplamamış.

Belirli bir miktarın üstündeki telefonlara taksit yapılmıyor genelde, ama eğer iPhone 13 alacağım dersen bir kredi kartıyla alıp daha sonrasında banka tarafından taksitlendirebilirsin. Genelde satın alım sonrası zaten SMS atıyorlar ama atmazlarsa banka ile iletişime geçerek 3 taksit yapabilirsin. Vade farkı alacaktır ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Trendyol gibi yerlerden alırsanız taksitli ödeme seçeneği oluyor. Teknosa, mediamarkt gibi mağazalardan telefonu alırken taksitli ödeme yapmak istiyorum demeniz yeterli olacaktır.

Arkadaşlar kimse arkadaşın sorusunu cevaplamamış.

Belirli bir miktarın üstündeki telefonlara taksit yapılmıyor genelde, ama eğer iPhone 13 alacağım dersen bir kredi kartıyla alıp daha sonrasında banka tarafından taksitlendirebilirsin. Genelde satın alım sonrası zaten SMS atıyorlar ama atmazlarsa banka ile iletişime geçerek 3 taksit yapabilirsin. Vade farkı alacaktır ama.
Heh bende bunu öğrenmek istiyordum. Bazı forumlarda bankalar buna engel getirmiş falan dedilerde gerçekci gelmedi. Teşekkür ederim.

Heves ile almıyorum efendim sadece artık ios bir cihaz kullanmak istiyorum. Uzay mekiği aldığımı zanneden çocuk hevesiyle aldığım yok telefon sonuçta.
Elimdeki eski xiamio telefonum bugün istanbul boğazına düştü :(. Artık ios bir cihaza geçmek istiyorum kim bilir gelecekte tekrar dönerim androide belki.

Trendyol gibi yerlerden alırsanız taksitli ödeme seçeneği oluyor. Teknosa, mediamarkt gibi mağazalardan telefonu alırken taksitli ödeme yapmak istiyorum demeniz yeterli olacaktır.
Direkt kendi internet sitelerinde bile taksit imkanı sunmuyorlar. Trendyol ve Hepsiburadada rastlamadım o seçeneklere.

Heh bende bunu öğrenmek istiyordum. Bazı forumlarda bankalar buna engel getirmiş falan dedilerde gerçekçi gelmedi. Teşekkür ederim.

Heves ile almıyorum efendim sadece artık iOS bir cihaz kullanmak istiyorum. Uzay mekiği aldığımı zanneden çocuk hevesiyle aldığım yok telefon sonuçta.
Elimdeki eski Xiaomi telefonum bugün İstanbul boğazına düştü :(. Artık iOS bir cihaza geçmek istiyorum kim bilir gelecekte tekrar dönerim Android'e belki.

Direkt kendi internet sitelerinde bile taksit imkanı sunmuyorlar. Trendyol ve Hepsiburada'da rastlamadım o seçeneklere.

Ne demek sorunuza yanıt olduysam ne mutlu, bende Amazon üzerinden alıp daha sonrasında banka tarafından taksitlendirmiştim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı