Taksit ile iPhone nasıl alınabilir?

Bütçe
30000
4 yıllık bir bir telefonu sıfır alıp üstüne bir de taksit mi ödeyeceksiniz hocam? 13 pro altı sıfır iphone modeli önermem ben açıkcası. Alacaksanızda 2. el temiz bulunur daha uygun fiyata.
Zaten belirttim en başta ikinci el ve yenilenmiş telefon istemiyorum diye.

Vatan veya Mediamarkt’tan yapacağınız alışverişlerde banka kredisiyle satın alımlarda çektiğiniz krediyi 12 Ay taksite başlayabiliyorsunuz.

Eski telefonumda 90hz özelliği vardı ben 60 da kullanıyordum zaten max brawl stars oynuyorum çok da hz arayışında değilim. Yinede saol yorumun için.

Vatan veya Mediamarkt’tan yapacağınız alışverişlerde banka kredisiyle satın alımlarda çektiğiniz krediyi 12 Ay taksite başlayabiliyorsunuz.
Banka kredisi ne oluyor ?

Eski telefonumda 90hz özelliği vardı ben 60 da kullanıyordum zaten max brawl stars oynuyorum çok da hz arayışında değilim. Yinede saol yorumun için.

Eğer kararlıysanız pili su gibi bitiyor bilginiz olsun.

Alışveriş kredisi gibi düşünebilirsiniz hocam Cihazı direk satın almaya kalktığınızda en fazla 3 Ay yapabiliyorsunuz. Fakat bankadan çekince 12 Ay boyunca veya 6 Ay boyunca ödüyorsunuz. Örneğin telefon 30 Bin TL 6 Ay boyunca 5 Bin TL ödüyorsunuz.

Eski telefonumda 90Hz özelliği vardı ben 60 da kullanıyordum zaten Max Brawl Stars oynuyorum çok da Hz arayışında değilim. Yine de sağ ol yorumun için.

Banka kredisi ne oluyor?

Hz oyunla alakalı bir şey değil aslında, 60 Hz artık günümüzde bile bence yeterli değil. Direkt telefonda gezerken arada uçurum bir fark var akıcılık olarak, 120 Hz standart olsun . Neyse heves etmişsin bir şey diyemem ama en azından Pro almaya çalış imkanın olursa.

He kredi olarak direkt anladım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…