Taksit ile oyun almanın yolu var mı?

Jungleralperen

Hectopat
Dostlar merhaba, God of War'ın PC için çıkmasına sayılı dakikalar kala bende oyunu almak istedim ama Steam fiyatını tek seferde ödeyemem. 3-4 taksitle alabilirim lakin Steam'de taksit imkanı yok. Alternatif yollar için size danışıyorum. Taksit ile oyun ticareti yapan güvenilir siteler biliyor musunuz?
Ayrıca Playstore.com - Türkiye'nin Dijital Oyun Platformu üye de oldum ama orada üyelik bilgilerimi güncelleyemedim. fatma4086@gmail.com adlı bir Gmail adresiyle kayıtlı olduğumu gösteriyor ama bu Gmail sahibi de ben değilim. Açıkçası pek güvenilir de gelmedi. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attığınız site güvenilir. Türk Telekom oyun sitesi. İletişime geçip mail adresini duzeltin.

Attığınız site güvenilir. Türk Telekom oyun sitesi. İletişime geçip mail adresini duzeltin.
O sorunu yaklaşık olarak 20 dakikada çözebildim. Şimdi ise oyunu satın alırken "Aylık alışveriş limitinizi aştınız." hatası alıyorum. Daha alışverişe başlamadım bile. Klasik Türktelekom. Düzgün bir iş yapsalar şaşarım.

Valla öyle hocam. 330 liraya oyun var. Yeni çıkan oyunlar da 500'den aşağıya çıkmıyor yani. Eğer bir sponsor falan yoksa can acıtıcı rakamlar bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…