Taksit ile telefon nasıl alınır?

Daha fazla  
Herkese merhaba. Ben iPhone 13 almak istiyorum fakat o telefonu almak için yeterli param yok. Bir miktar param var. Taksitle alabileceğim bir site veya bir yer var mı acaba telefon operatörleri hariç?

İfadeler: T21
5000TL üzerindeki cep telefonları tarifeye ek ya da teknoloji kredisi ile sadece 3 taksit olarak alınabilir. Alternatif olarak ticari kredi kartınız varsa ki zannetmiyorum o zaman kredi kartına taksit ile alınabilir.

Alışveriş kredisi ile alınabiliyor ama en son çıkan yasa ile maksimum 6 ay taksit yapılıyor diye biliyorum bu seçenek ile faiz hiç olmuyor desek yeridir. Bir diğer yolu ise bankadan kredi çekmek ama yüksek faizi oluyor.

Herkese merhaba. Ben iPhone 13 almak istiyorum fakat o telefonu almak için yeterli param yok. Bir miktar param var. Taksitle alabileceğim bir site veya bir yer var mı acaba telefon operatörleri hariç?
Satın aldıktan sonra bankanız ile bu ödemeyi taksitlendirebilirsiniz bu türkcell den alınan bir telefonla aynı faizi koyuyor. Türk telekom vodofone gibi yerlerden telefon almanızı (taksitle) önermem. Türkcellden alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…