GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.529 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Ağustos 2024 #11 Mltcsvr dedi: İnternet sitesinde yazıyor 4 taksit diye ama yine de mail atarım teşekkürler. Banka kartı. Genişletmek için tıkla... Sana en iyi önerim GFN kullanma internetin iyi olsa bile paranı çöpe atarsın sana kalmış kullanacaksan kullan.
Mltcsvr dedi: İnternet sitesinde yazıyor 4 taksit diye ama yine de mail atarım teşekkürler. Banka kartı. Genişletmek için tıkla... Sana en iyi önerim GFN kullanma internetin iyi olsa bile paranı çöpe atarsın sana kalmış kullanacaksan kullan.
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 11 Ağustos 2024 #12 GeForce NOW Avrupa'da 25 dolar 6 aylık o tercih edilebilir bunun yerine.
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.176 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 11 Ağustos 2024 #13 176187 dedi: Para verdiğim hizmette niye böyle uğraşıyorum? RTX diye satıp 1060 koyan Turkcell utanmalı bence. Genişletmek için tıkla... Verdiğin para büyük değil ki. Sunucu masrafı çok.
176187 dedi: Para verdiğim hizmette niye böyle uğraşıyorum? RTX diye satıp 1060 koyan Turkcell utanmalı bence. Genişletmek için tıkla... Verdiğin para büyük değil ki. Sunucu masrafı çok.
GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.529 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Ağustos 2024 #14 Hasanxcd dedi: GeForce NOW Avrupa'da 25 dolar 6 aylık o tercih edilebilir bunun yerine. Genişletmek için tıkla... Avrupa sunucusu için internet gerekli ve interneti çok sömüren bir uygulama tavsiye etmiyorum. Kerim Demirkaynak dedi: Verdiğin para büyük değil ki. Sunucu masrafı çok. Genişletmek için tıkla... Emin ol masraftan çok kar ediyorlardır kazık fiyata.
Hasanxcd dedi: GeForce NOW Avrupa'da 25 dolar 6 aylık o tercih edilebilir bunun yerine. Genişletmek için tıkla... Avrupa sunucusu için internet gerekli ve interneti çok sömüren bir uygulama tavsiye etmiyorum. Kerim Demirkaynak dedi: Verdiğin para büyük değil ki. Sunucu masrafı çok. Genişletmek için tıkla... Emin ol masraftan çok kar ediyorlardır kazık fiyata.
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 11 Ağustos 2024 #15 GhostOps dedi: Avrupa sunucusu için internet gerekli ve interneti çok sömüren bir uygulama tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... İnterneti zaten çok kullanması gerekiyor bu normal boostreoid vb. tüm Cloud Gaming sistemlerde yüksek internet hız değerleri ister zaten.
GhostOps dedi: Avrupa sunucusu için internet gerekli ve interneti çok sömüren bir uygulama tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... İnterneti zaten çok kullanması gerekiyor bu normal boostreoid vb. tüm Cloud Gaming sistemlerde yüksek internet hız değerleri ister zaten.
GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.529 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Ağustos 2024 #16 Hasanxcd dedi: İnterneti zaten çok kullanması gerekiyor bu normal boostreoid vb. tüm Cloud Gaming sistemlerde yüksek internet hız değerleri ister zaten. Genişletmek için tıkla... İstenilen alt yapıyok Türkiye'de ama bazı belirli şehirlerde var.
Hasanxcd dedi: İnterneti zaten çok kullanması gerekiyor bu normal boostreoid vb. tüm Cloud Gaming sistemlerde yüksek internet hız değerleri ister zaten. Genişletmek için tıkla... İstenilen alt yapıyok Türkiye'de ama bazı belirli şehirlerde var.
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 11 Ağustos 2024 #17 GhostOps dedi: İstenilen alt yapıyok Türkiye'de ama bazı belirli şehirlerde var. Genişletmek için tıkla... Büyük şehirlerde genellikle altyapı oluyor.
GhostOps dedi: İstenilen alt yapıyok Türkiye'de ama bazı belirli şehirlerde var. Genişletmek için tıkla... Büyük şehirlerde genellikle altyapı oluyor.
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.176 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 11 Ağustos 2024 #18 Hasanxcd dedi: Büyük şehirlerde genellikle altyapı oluyor. Genişletmek için tıkla... Altyapı dediğiniz fiber mi?
Hasanxcd dedi: Büyük şehirlerde genellikle altyapı oluyor. Genişletmek için tıkla... Altyapı dediğiniz fiber mi?
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 11 Ağustos 2024 #19 Kerim Demirkaynak dedi: Altyapı dediğiniz fiber mi? Genişletmek için tıkla... Fiber ve TurkNet'in yaptığı alt yapının ismi neydi unuttum işte ondan bahsettim.
Kerim Demirkaynak dedi: Altyapı dediğiniz fiber mi? Genişletmek için tıkla... Fiber ve TurkNet'in yaptığı alt yapının ismi neydi unuttum işte ondan bahsettim.