Taksitle 3060 Ti alınır mı?

Reghia

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.
Kendime bir sistem toplamak istiyorum ancak bütçem fazla yok. O yüzden güvenilir bir yerden 9000 TL'ye 3060 Ti almayı düşünüyorum, sizce nasıl olur? (6-7 aylık bir süre için, daha sonrasında güncelleme yapicam ekran kartında)

Son düzenleme:
Bence ne yapıp edip en azından 4060 Ti zorlayın hocam. Sizi bir tık daha uzun süre idare edeceğini düşünüyorum halen güzel güncellemeler almaya devam ettiği için. Hissedilir bir performans ve FPS farkı da var.
Hocam 6 ay sonra ekran kartına güncelleme yapicam o yüzden şu anlık idareten almayı düşünüyorum

Merhaba.
Kendime bir sistem toplamak istiyorum ancak bütçem fazla yok. O yüzden güvenilir bir yerden 9000 TL'ye (taksitle) 3060 Ti almayı düşünüyorum, sizce nasıl olur?

Hocam güncellik önemli biraz yavaştan 3 serisi de eskiyor 5060 alabilirsiniz ya da 4060 Ti ekstra teknolojileri falan da var hikayeli oyunlarda veya Marvel Rivals gibi Online AAA oyunlarında öne çıkarır AMD isterseniz önerebiliriz saf güçte daha F p ürünler var.

Hocam güncellik önemli biraz yavaştan 3 serisi de eskiyor 5060 alabilirsiniz ya da 4060 Ti ekstra teknolojileri falan da var hikayeli oyunlarda veya Marvel Rivals gibi Online AAA oyunlarında öne çıkarır AMD isterseniz önerebiliriz saf güçte daha F p ürünler var.
Hocam 6 ay kadar idareten almayı düşünüyorum daha sonrasında 5070 eklemeyi düşünüyorum

6 ay için borca mı girmeyi düşnüyorsunuz cidden? Hocam harbi komik bir hareket olur yani. Düşünmeyin bile bekleyin veya direk sonradan alacağınız kartı şimdi taksitle alın.

Sadece 6 ay için 3060 Ti alması biraz saçma ama 3000 serisi kolay satılıyor 2. el piyasasından dolayı biraz zarar olacaktır ayrıca alacağı 5070'i şimdiden taksite bağlamak daha mantıklı dediğiniz gibi.

Sadece 6 ay için 3060 Ti alması biraz saçma ama 3000 serisi kolay satılıyor 2. el piyasasından dolayı biraz zarar olacaktır ayrıca alacağı 5070'i şimdiden taksite bağlamak daha mantıklı dediğiniz gibi.

Hocam israf olur yani giden para olur. Tamam piyasa vardırda aldığı fiyata satamaz. Bir de hani parası olsa anlarım taksitle alıyorsun kendine eziyet yani başka bir şey değil. 3060'i şu an taksitle alıyorsa 6 ay sonra 5070'i nasıl alacak orasıda ayrı konu. Arkadaşın daha düzgün anlatması lazım bence şu an cidden fazla anlamsız yapmaya çalıştığı.

Hocam israf olur yani giden para olur. Tamam piyasa vardırda aldığı fiyata satamaz. Bir de hani parası olsa anlarım taksitle alıyorsun kendine eziyet yani başka bir şey değil. 3060'i şu an taksitle alıyorsa 6 ay sonra 5070'i nasıl alacak orasıda ayrı konu. Arkadaşın daha düzgün anlatması lazım bence şu an cidden fazla anlamsız yapmaya çalıştığı.

Bana da anlamsız geldi zaten alsa bile zararına satacak 5070'i şimdiden takside bağlamak daha mantıklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı