Taksitle alınan telefon yazın iade edilebilir mi?

Kürşad003

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar.

2 yıl garantili telefonu iade alırlar mı?
Galiba 5 ay önce taksitle bir telefon aldım 2 yıl garantili ve bu yaz iade etmeyi düşünüyorum. İade alırlar mı?
İade alsalar bile telefonun kendi fiyatından mı iade alırlar, taksitle aldığım fiyattan mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
5 aylık kullanılmış cihaz iade alınmaz. Eğer bir sorun varsa servisle irtibata geçmen gerekiyor. 2 yıl garanti değişim için değil, onarım için.

5 aylık telefonun bir problemi yoksa neden geri alsınlar, alırlarsa kaça aldıysanız o kadar iade ederler

Bu ciddi ciddi açılmış bir konu olamaz...

Alınmaz, artık çok geç.

Bu konuyu açtığım hesabım yarına kadar kapalı olduğu için burdan yazıyorum ve zaten bu konu hakkında bilgim olsaydı sormazdım hocam.
Dostum bu bilgi gerektiren bir şey değil.

Sıfır olarak satın aldığın bir ürünü aylarca kullanıp sonra iade alınır mı sence? Mantık yürüt sadece.

Öyle bir durum olsa herkes gider sıfır cihaz alır garantinin son ayı gider iade eder, parasını geri alır. Ve bu döngüyü devam ettirir.

Ayrıca garanti; onarım ve değişim içindir ki değişimi bile kolay kolay yapılmaz, yapmazlar.

İade hakkı ise eğer ürünü internetten satın aldıysan 14 gündür. Bu 14 günlük süre içerisinde ürünü 2.el yapacak herhangi bir şey yapman iade hakkını ortadan kaldırır. (Ürün kutusunun jelatinini sökmek gibi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…