bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.888 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 14 Ekim 2023 #1 Selamlar. Bir ürün aldım. Normal fiyatı 1400TL. Faiz ile 1600TL'di. Şimdi iptal edersem faiz ödemesi uygulanacak mı acaba? Garanti kullanıyorum.
Selamlar. Bir ürün aldım. Normal fiyatı 1400TL. Faiz ile 1600TL'di. Şimdi iptal edersem faiz ödemesi uygulanacak mı acaba? Garanti kullanıyorum.
hasgüleç Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 273 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tam Zamanlı, Satranç Analisti 14 Ekim 2023 #2 Garanti de iadeyi aydan aya taksit taksit yapıyor olması lazım, ödemezsin o yüzden.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.888 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 14 Ekim 2023 #3 hasgüleç dedi: Garanti de iadeyi aydan aya taksit taksit yapıyor olması lazım, ödemezsin o yüzden. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani iptal edince tek seferde para gelmeyecek mi? İş Bankasında paranın tamamını yatırıyorlardı çünkü.
hasgüleç dedi: Garanti de iadeyi aydan aya taksit taksit yapıyor olması lazım, ödemezsin o yüzden. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani iptal edince tek seferde para gelmeyecek mi? İş Bankasında paranın tamamını yatırıyorlardı çünkü.
hasgüleç Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 273 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tam Zamanlı, Satranç Analisti 14 Ekim 2023 #4 bonz dedi: Nasıl yani iptal edince tek seferde para gelmeyecek mi? İş Bankasında paranın tamamını yatırıyorlardı çünkü. Genişletmek için tıkla... Kredi kartı ile ödeme yaptıysan aydan aya bir kere - taksit verir sonrasında artı olarak o parayı geri yatırır. Bankomat kart ile zaten taksitli ödeme yapamıyorsun diye biliyorum ama bankomat kart ise tek seferde yatar.
bonz dedi: Nasıl yani iptal edince tek seferde para gelmeyecek mi? İş Bankasında paranın tamamını yatırıyorlardı çünkü. Genişletmek için tıkla... Kredi kartı ile ödeme yaptıysan aydan aya bir kere - taksit verir sonrasında artı olarak o parayı geri yatırır. Bankomat kart ile zaten taksitli ödeme yapamıyorsun diye biliyorum ama bankomat kart ise tek seferde yatar.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.888 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 14 Ekim 2023 #5 hasgüleç dedi: Kredi kartı ile ödeme yaptıysan aydan aya bir kere - taksit verir sonrasında artı olarak o parayı geri yatırır. Bankomat kart ile zaten taksitli ödeme yapamıyorsun diye biliyorum ama bankomat kart ise tek seferde yatar. Genişletmek için tıkla... Yok dostum Maximum işte İş Bankasının kredi kartı. Çok kötüymüş ya Garantinin bu olayı...
hasgüleç dedi: Kredi kartı ile ödeme yaptıysan aydan aya bir kere - taksit verir sonrasında artı olarak o parayı geri yatırır. Bankomat kart ile zaten taksitli ödeme yapamıyorsun diye biliyorum ama bankomat kart ise tek seferde yatar. Genişletmek için tıkla... Yok dostum Maximum işte İş Bankasının kredi kartı. Çok kötüymüş ya Garantinin bu olayı...