Taksitle iPhone alınır mı?

Süleyman Pro

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Serbest meslek erbabi
Merhaba arkadaşlar. Taksitle iPhone 12 almayi dusunuyorum ama internette pek bilgi bulamadim. Vatan MediaMarkt'ya da Teknosa fark etmeksizin almayi dusunuyorum da magazaya gitmeden sorayım dedim. Daha önceden alan arkadaş varsa bilgi verebilir mi acaba kac taksit yapıyorlar? Yoksa taksit imkani yok mu? Hayirli geceler.

Merhaba arkadaşlar. Taksitle iPhone 12 almayi dusunuyorum ama internette pek bilgi bulamadim. Vatan MediaMarkt'ya da Teknosa fark etmeksizin almayi dusunuyorum da magazaya gitmeden sorayım dedim. Daha önceden alan arkadaş varsa bilgi verebilir mi acaba kac taksit yapıyorlar? Yoksa taksit imkani yok mu? Hayirli geceler.
İphone 12 çok zamanın gerisinde bir cihaz, onun yerine s23 gibi çok daha güçlü bir telefon alabilirsin. Her yönden daha iyidir. İlla iphone 12 istersen 12 taksite bölüyorlar. Ama parasının ve o parayı kazanmak için verdiğin emeğin hakkını vermez.

iPhone 12 çok zamanın gerisinde bir cihaz, onun yerine S23 gibi çok daha güçlü bir telefon alabilirsin. Her yönden daha iyidir. İlla iPhone 12 istersen 12 taksite bölüyorlar. Ama parasının ve o parayı kazanmak için verdiğin emeğin hakkını vermez.

Apple ekosistemiyle devam etmek istiyorum. Hediye gelen Watch saatim var ve ayrıca MacBook alacağım. iPhone 12 de ihtiyaçlarımı karsilayacak bir güçte cihaz. Elbette Samsung S23 çok daha iyi ve mantıkli ama dediğim gibi Apple devam edeceğim. Cevabiniz için teşekkür ederim.

Taksiti bankanıza yaptırabilirsiniz o gibi yerler taksit yapmıyor.

Apple ekosistemiyle devam etmek istiyorum. Hediye gelen Watch saatim var ve ayrıca MacBook alacağım. iPhone 12 de ihtiyaçlarımı karsilayacak bir güçte cihaz. Elbette Samsung S23 çok daha iyi ve mantıkli ama dediğim gibi Apple devam edeceğim. Cevabiniz için teşekkür ederim.
iPhone 13 tercih etsen daha iyi olur hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı