Merhaba arkadaşlar karar verdim lg g2 alacam fakat hiçbir yer taksit yapmıyor çoğu yerde nakit istiyor sizce nasıl taksitle telefon alabilirim arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum
Teknoloji marketine gidip telefon için kredi veriyolar ya da operatörlerden tarifene ek para ödüyosun. Ancak bunlar fiyatı 100-200 tl arası arttıracaktır.
Önce kredi kartı ile telefonu tek çekim al. Sonra da bankayı ara taksit yapmak istediğini belirt. Vade farkı ile 9 taksite kadar yapıyorlar. Note 3 u 1700 tl ye öyle aldım 70 tl vade farkı oluştu 9 ay için. garanti bonus kart benimkisi. Bankadan bankaya vade farkı değişebilir.
cevaplarınız için teşekkürler coşkun peki 9 ay boyunca her aymı 70 tl ekliyorlar yoksa sadece birkereliğinemi 70 tl alıyorlar biraz detaylı anlatırsan sevinirim
Vade farkı bir kere eklenir. Sen telefonu tek çekim yaparsın, sonra vade istediğini belirttiğinde banka o çekim yaptığın fiyata vade farkını ekler (artık her ne kadar ise). Toplam fiyatı vadelere bölerler, sen her ay onu ödersin.
NT'den alabilirsiniz. Ben telefonumu oradan aldım. 1600 TL'ye 9 taksit yaptılar ki güven konusunda şüphen olmasın oraya. Ayrıca çoğu yerden daha ucuza satılıyor telefonlar ithalatçı firma garantisi ile satıldığı için. Ben oradan almanı öneriyorum gerisi sana kalmış.