Taksitle toplama pc alınır mı?

erdiozgor

Megapat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, çalışmaya yeni başladım 23 yaşındayım. Aslında ps4 almayı düşünüyordum evde bilgisayar var zaten. Bilgisayar var ama ekran kartı yok. Rami düşük hani sadece internette gezinmelik pes 2016'yı en düşük grafikte bile oynatamıyor desem yeridir sanırım. 1500 tl'ye ya da 2000 tl arasında bilgisayar toplayabilir miyim oyunları yüksek grafikte oynayabilir miyim? Fakat dediğim gibi taksitle bu işi yapabilir miyim?

Ve tecrübeli arkadaşlardan anakart, işlemci, RAM ekran kartı kasa önerileri bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attığın linkten bir şey anlamadım önerdiğiniz site güvenli mi? Ayrıca vatan bilgisayarda taksitle toplama bilgisayar alıniyor mu

Attıklarım bilgisayar toplamak için tercih edilen siteler.
Evet vatandan 5 yada 9 taksit ile alabilirsiniz.

Ekran kartından kısıp i5 6400 alabilirsin ileriye dönük daha iyi olur. Ama bu işlemci ile bu ekran kartı da uzun süre işinizi görecektir. Vatan bilgisayarda parçaları böyle alırsan taksit seçeneği var. Tek parça alırsan da olması lazım diye biliyorum.

Bu özellikler pes16 yi falan acar mi yuksek grafikte?
Pes16 da neymiş Pes16 yı hiç sıkıntısız açar ve diğer oyunları da şöyle göstereyim.
NVIDIA GeForce GTX 960
MGS4, Fallout 4, Black Ops3 gibi ağır oyunları bile Ultra(1080p) ayarlarda 30 fps üzeri veriyor. Ekran kartına alternatif olarak R9 380 ekran kartını da alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…