Roseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.269 Çözümler 5 3 Ocak 2023 #1 İş Bankası Kredi kartımda bir alışverişi 3 taksitle yapmıştım. 3 Taksidin tamamını ödeyip limitimi açma şansım var mı? Varsa nasıl yapabilirim?
İş Bankası Kredi kartımda bir alışverişi 3 taksitle yapmıştım. 3 Taksidin tamamını ödeyip limitimi açma şansım var mı? Varsa nasıl yapabilirim?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.281 Makaleler 3 Çözümler 197 3 Ocak 2023 #2 İş Bankası'nın mobil uygulamasından tüm miktar ödenebiliyor diye hatırlıyorum.
smarst Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2014 Mesajlar 1.476 Çözümler 7 Yer Manisa 3 Ocak 2023 #3 Taksit kapat yapabilirsiniz ya da borç ödemeden dilediğiniz kadar yatırıp kartı kullanmaya devam edebilirsiniz.
Taksit kapat yapabilirsiniz ya da borç ödemeden dilediğiniz kadar yatırıp kartı kullanmaya devam edebilirsiniz.
Roseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.269 Çözümler 5 3 Ocak 2023 #4 smarst dedi: Taksit kapat yapabilirsiniz ya da borç ödemeden dilediğiniz kadar yatırıp kartı kullanmaya devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kredi Kartı Borç Ödeme kısmına toplam tutarı yatırırsam tamamını çeker değil mi? taksitler iptal olur.
smarst dedi: Taksit kapat yapabilirsiniz ya da borç ödemeden dilediğiniz kadar yatırıp kartı kullanmaya devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kredi Kartı Borç Ödeme kısmına toplam tutarı yatırırsam tamamını çeker değil mi? taksitler iptal olur.
smarst Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2014 Mesajlar 1.476 Çözümler 7 Yer Manisa 3 Ocak 2023 #5 İptal olmaz kartınız artıya geçer. Ama herhangi bir sorun oluşturmaz.
Roseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.269 Çözümler 5 3 Ocak 2023 #6 smarst dedi: İptal olmaz kartınız artıya geçer. Ama herhangi bir sorun oluşturmaz. Genişletmek için tıkla... Kullanılabilir limitim çok az şuan. Şimdi ödersem sadece erkenden ödemiş mi olup 3 ay boyunca limiti kullanamamaya devam mı edeceğim?
smarst dedi: İptal olmaz kartınız artıya geçer. Ama herhangi bir sorun oluşturmaz. Genişletmek için tıkla... Kullanılabilir limitim çok az şuan. Şimdi ödersem sadece erkenden ödemiş mi olup 3 ay boyunca limiti kullanamamaya devam mı edeceğim?
smarst Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2014 Mesajlar 1.476 Çözümler 7 Yer Manisa 3 Ocak 2023 #7 @Roseus Limitiniz açılır kartı kullanabilirsiniz.
H hsn6333 Decapat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #8 Roseus dedi: Kullanılabilir limitim çok az şu an. Şimdi ödersem sadece erkenden ödemiş mi olup 3 ay boyunca limiti kullanamamaya devam mı edeceğim? Genişletmek için tıkla... Maximum Mobil'den taksit kapama menüsünden tüm tutarı öderseniz 1 gun sonra limitiniz guncelleniyor.
Roseus dedi: Kullanılabilir limitim çok az şu an. Şimdi ödersem sadece erkenden ödemiş mi olup 3 ay boyunca limiti kullanamamaya devam mı edeceğim? Genişletmek için tıkla... Maximum Mobil'den taksit kapama menüsünden tüm tutarı öderseniz 1 gun sonra limitiniz guncelleniyor.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.424 Çözümler 70 Yer Istanbul 4 Ocak 2023 #9 Roseus dedi: İş Bankası Kredi kartımda bir alışverişi 3 taksitle yapmıştım. 3 Taksidin tamamını ödeyip limitimi açma şansım var mı? Varsa nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Normal bir şekilde kart ödemesi yapın. Rakamını kendiniz belirleyin. Toplam ödeme yapmayın. Toplam ödeme ekstre borcunu getirir.
Roseus dedi: İş Bankası Kredi kartımda bir alışverişi 3 taksitle yapmıştım. 3 Taksidin tamamını ödeyip limitimi açma şansım var mı? Varsa nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Normal bir şekilde kart ödemesi yapın. Rakamını kendiniz belirleyin. Toplam ödeme yapmayın. Toplam ödeme ekstre borcunu getirir.