Taksitli araba nasıl alınır?

Merhaba, faiz oranı en düşük tercihen 2. el en mantıklı araba alma yöntemi nedir? %30 peşinat gerisi taksit gibi bir şey var mı?

Merhaba, faiz oranı en düşük tercihen 2. el en mantıklı araba alma yöntemi nedir? %30 peşinat gerisi taksit gibi bir şey var mı?

Galeriler peşinat ve kredi kartı ile ödeme imkanı sunuyorlar. Ayrıca kendi anlaşmalı bankalarından kredi verme imkanları da mevcut.

Yeterince yeni bir araba ise taşıt kredisine başvurayilirsiniz.

Nasıl oluyor peki mesela alacağım araba diyelim 400.000TL bunun %30 peşinat ödeyebiliyorum gerisi nasıl ve ort kaç faizle ödeniyor? Nasıl ilerliyor.

%7 katılım bedeli alıyor. Peşinatına göre taksitlerini de sen belirliyorsun. Düşük taksitli seçersen mesela teslimat süresi uzuyor. Orta taksitli öderim dersen teslimat süresi azalıyor. Ben 1M arabaya girdim. 500 peşinat verdim 6-7 ayda teslim ediyorlar. Yani senin vereceğin peşinata bağlı. Ne kadar çok peşinatın varsa teslimat süresi o kadar kısalıyor. Ben 6-7 ayda dedim ama senin peşinatın çoktur kısa sürede alırsın. Kişiye göre değişiyor.

Anladım, araç alınıyor ve ben taksit bitirdiğimde araç banan geri veriliyor?

Örneğin 50.000TL verdim alacağım araba 400.000TL 12 aya böldürdüm 1 yıl sonra arabayı alabilirim?

Anladım, araç alınıyor ve ben taksit bitirdiğimde araç banan geri veriliyor?

Örneğin 50.000TL verdim alacağım araba 400.000TL 12 aya böldürdüm 1 yıl sonra arabayı alabilirim?
Tam öyle değil. Temsilciyle konuşup teslim alacağınız tarihe karar veriyorsunuz, genelde 6 7 ay oluyor bu süre. Teslimat tarihi yaklaşınca temsilciniz aracı seçmenizi söylüyor, aracı seçip temsilciye atıyorsunuz. Kontrolleri sağlanıyor ve teslimat zamanı aracı alacağınız kişiyle notere gidiyorsunuz işlemlerden sonra belirli bir süre sonra para satıcının hesabına yatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…