A AmorphouS17 Decapat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #1 iPhone 13 almak istiyorum ama peşin degil taksit ile. Nereden taksitli alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2025
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 32 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #2 Ya faizsiz kredi ya da kredi kartına nakit avans alacaksın ya da 2. elden yenilenmiş cihaz bakacaksın. Sıfır taksitle çok zor.
Ya faizsiz kredi ya da kredi kartına nakit avans alacaksın ya da 2. elden yenilenmiş cihaz bakacaksın. Sıfır taksitle çok zor.
M mheethown Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 137 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #3 Alisgidis var ama kullanmadım hiç, kullanan varsa beni de bilgilendirsin
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.640 Makaleler 21 Çözümler 97 6 Ağustos 2025 #4 Ayturan dedi: Ya faizsiz kredi ya da kredi kartına nakit avans alacaksın ya da 2. elden yenilenmiş cihaz bakacaksın. Sıfır taksitle çok zor. Genişletmek için tıkla... 25.000 liradan fazla nakit avans çekilemiyor, krediden başka çaresi yok gibi.
Ayturan dedi: Ya faizsiz kredi ya da kredi kartına nakit avans alacaksın ya da 2. elden yenilenmiş cihaz bakacaksın. Sıfır taksitle çok zor. Genişletmek için tıkla... 25.000 liradan fazla nakit avans çekilemiyor, krediden başka çaresi yok gibi.
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 32 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #5 FalconPolat dedi: 25.000 liradan fazla nakit avans çekilemiyor, krediden başka çaresi yok gibi. Genişletmek için tıkla... Bir nebze belki işine yarar gibisinden yazmıştım. Haklısınız. Ben de ihtimaller arıyorum da yok ya.
FalconPolat dedi: 25.000 liradan fazla nakit avans çekilemiyor, krediden başka çaresi yok gibi. Genişletmek için tıkla... Bir nebze belki işine yarar gibisinden yazmıştım. Haklısınız. Ben de ihtimaller arıyorum da yok ya.