Taksitli iPhone nasıl alabilir?

mr.Cagatay

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle konuyu garipsediniz muhtemelen ama bugün öğrenmiş olduğum üzere iPhone SE almak istiyorum. 5000 TL hat uzerinden taksit yaptırmak için Türk Telekom`a gittim sordum dediler ki 3 ay uzeri taksit yapamıyoruz İPhone'lara. Devlet yasak koymuş" 3 ay üstü taksit yapılmayacak diye".
Kredi kartıyla peşin çektirsem banka taksit yapabilir mi? 9-12 ay veya başka çözümünüz varsa belirtirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle konuyu garipsediniz muhtemelen ama bugün öğrenmiş olduğum üzere iPhone SE almak istiyorum. 5000 TL hat uzerinden taksit yaptırmak için Türk Telekom`a gittim sordum dediler ki 3 ay uzeri taksit yapamıyoruz İPhone'lara. Devlet yasak koymuş" 3 ay üstü taksit yapılmayacak diye".
Kredi kartıyla peşin çektirsem banka taksit yapabilir mi? 9-12 ay veya başka çözümünüz varsa belirtirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Banka yapabiliyor diye biliyorum, arayıp bilgi alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı