5 585599 Decapat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 903 Çözümler 8 19 Haziran 2024 #1 Nereye gidersek 3 taksit yapabilirim diyor. Ben de babamı çok fazla zorlamak istemiyorum 6 ya da 9 taksit yapan herhangi bir yer yok mu?
Nereye gidersek 3 taksit yapabilirim diyor. Ben de babamı çok fazla zorlamak istemiyorum 6 ya da 9 taksit yapan herhangi bir yer yok mu?
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.056 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 19 Haziran 2024 #2 Ben de iPhone bakıyorum fakat bulabildiğim Max taksit sayısı 3. Ya da bir kısmını peşin verip, geri kalanını taksit yapacaksın.
Ben de iPhone bakıyorum fakat bulabildiğim Max taksit sayısı 3. Ya da bir kısmını peşin verip, geri kalanını taksit yapacaksın.
Z0TAC Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Haziran 2024 #3 Genelde her çeşit ürün satan neci olduğu pek bilinmeyen mağazalarda bolca taksit yapıyorlar fakat o bolca taksit yüzünden ödeyeceğiniz miktarın çok daha fazlasını ödemek zorunda kalıyorsunuz tavsiyem faiz'e girmeden taksitlendirme yapmanız.
Genelde her çeşit ürün satan neci olduğu pek bilinmeyen mağazalarda bolca taksit yapıyorlar fakat o bolca taksit yüzünden ödeyeceğiniz miktarın çok daha fazlasını ödemek zorunda kalıyorsunuz tavsiyem faiz'e girmeden taksitlendirme yapmanız.