Taksitli telefon önerisi

aionthearete

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Merhaba 9-12 ay taksitli aylık maksimum 3-3.5 bin lira vereceğim bir telefon bakıyorum. Oyun olarak pes PUBG oynuyorum sadece. Kamerası çok önemli değil, oyun daha önemli. Bunlardan dışında genel günlük kullanım. 12 ay aylık 2.2bin taksitle POCO X6 Pro var. Samsung s serisine baktım fakat 3 aydan daha fazla taksitlisini bulamadım. Ne önerirsiniz?

Merhaba 9-12 ay taksitli aylık maksimum 3-3.5 bin lira vereceğim bir telefon bakıyorum. Oyun olarak pes PUBG oynuyorum sadece. Kamerası çok önemli değil, oyun daha önemli. Bunlardan dışında genel günlük kullanım. 12 ay aylık 2.2bin taksitle POCO X6 Pro var. Samsung s serisine baktım fakat 3 aydan daha fazla taksitlisini bulamadım. Ne önerirsiniz?

S24 FE ye bakar misin?

Honor 200 alırsınız 20k ya 12 taksit. A55 de olabilir.

Telefonun internetteki satış fiyatı 25-27k bu noktada 12 ay taksitle 3.5k civarına sahip olabileceğini düşünüyorum. Üst seviye işlemcisi ile günü rahatlıkla kurtarıyor 7 yıl guncelleme garantisi de işin hoş bir kısmı.
Ama maalesef taksit yok hocam. S serisi modellere baktığımı fakat taksit olmadığını söylemiştim zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı